RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Primăria oraşului Târgu Frumos a demarat elaborarea ”Strategiei de Dezvoltare” a oraşului Târgu Frumos

Strategia de Dezvoltare a oraşului Târgu Frumos se află în dezbatere publică până la data de 26 aprilie 2021. Orice cetăţean interesat poate consulta documentul pe site-ul instituţiei, rubrica „Anunţuri Publice- Anunţuri de interes public”.

Observaţiile, completările şi punctele de vedere referitoare la Strategia de Dezvoltare a oraşului Târgu Frumos pot fi transmise la adresa de e-mail: secretariat@primariatgfrumos.ro, cel mai târziu până pe data de 12 aprilie 2021. Strategia de Dezvoltare a oraşului Târgu Frumos este un document de planificare strategic, cu rol director, care urmăreşte să traseze liniile majore de dezvoltare a oraşului.

În urma unei analize a tuturor componenţelor care acţionează asupra vieţii cetăţenilor, strategia propune o nouă viziune asupra oraşului pentru orizontul de timp 2021 -2027 şi o serie de obiective care urmăresc asigurarea creşterii economice şi a bunăstării populaţiei. Acestea se materializează printr-un portofoliu de proiecte, care vizează regenerarea urbană în diverse zone ale oraşului, crearea de noi infrastructuri, reabilitarea celor existente ş.a.

Related posts

Juniorii fotbaliști de la ACS Viitorul Târgu Frumos 2020, premiați de primarul din Târgu Frumos pentru rezultatele de excepție. Sunt cei mai buni din țară la categoria lor de vârstă!

Carmen Bălăceanu

50 de elevi din Târgu Frumos merg în tabără la mare

Iulia Huțanu

Post scos la concurs de Primăria Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...