NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Primăria oraşului Târgu Frumos a demarat elaborarea ”Strategiei de Dezvoltare” a oraşului Târgu Frumos

Strategia de Dezvoltare a oraşului Târgu Frumos se află în dezbatere publică până la data de 26 aprilie 2021. Orice cetăţean interesat poate consulta documentul pe site-ul instituţiei, rubrica „Anunţuri Publice- Anunţuri de interes public”.

Observaţiile, completările şi punctele de vedere referitoare la Strategia de Dezvoltare a oraşului Târgu Frumos pot fi transmise la adresa de e-mail: secretariat@primariatgfrumos.ro, cel mai târziu până pe data de 12 aprilie 2021. Strategia de Dezvoltare a oraşului Târgu Frumos este un document de planificare strategic, cu rol director, care urmăreşte să traseze liniile majore de dezvoltare a oraşului.

În urma unei analize a tuturor componenţelor care acţionează asupra vieţii cetăţenilor, strategia propune o nouă viziune asupra oraşului pentru orizontul de timp 2021 -2027 şi o serie de obiective care urmăresc asigurarea creşterii economice şi a bunăstării populaţiei. Acestea se materializează printr-un portofoliu de proiecte, care vizează regenerarea urbană în diverse zone ale oraşului, crearea de noi infrastructuri, reabilitarea celor existente ş.a.

Advertisements

Related posts

Programul național de depistare a hepatitei C pentru populația defavorizată debutează la Târgu Frumos

Redacția

Campania ”Orașe curate” ajunge la Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Primarul din Târgu Frumos renunță la Zilele Orașului pentru alte investiții în localitate

Marius Parteni
Încarcă...