NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Operatorul local de transport public: Eliberarea abonamentelor gratuite pentru elevi a fost sistată (DOC)

Începând de astăzi, elevii navetiști nu mai beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport public local. Anunțul a fost făcut de Ecoserv, operatorul local de transport, prin intermediul unui comunicat de presă. Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație al societății, într-o ședință care s-a desfășurat marți, 23 martie.

Conform comunicatului de presă, motivul ar fi că administrația locală nu a decontat cheltuielile, până acum. Elevii care vor călători cu autobuzele Ecoserv vor plăti prețul de 3 lei pe călătorie.

Între Primărie și CLP Ecoserv au fost în ultimele luni mai multe controverse pe acest subiect, facturile emise de operator fiind refuzate la plată. Motivul este un vid legislativ creat în luna noiembrie, prin modificarea legislației, în sensul înlocuirii decontului pentru transportul public cu subvenționarea acestuia, în cazul elevilor. Ulterior însă nu au mai fost emise normele de aplicare ale noii legi.

 Purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani a precizat că mâine, administrația locală va emite un comunicat de presă, referitor la acest subiect.

  

DOCUMENT

Advertisements

Related posts

Edilul Pașcaniului a intrat în concediu, în plin scandal al imobilelor care nu sunt autorizate ISU

Marius Parteni

O noua retea va alimenta cu apa judetul Iasi

Redacția

Lista cu societățile care au datorii către bugetul local al municipiului Pașcani DOC

Marius Parteni
Încarcă...