RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Primăria oferă gratis răsaduri de flori și puieți pășcănenilor care vor să-și amenajeze spațiile verzi din fața blocurilor

Pășcănenii care au spirit gospodăresc, imaginație, și doresc să-și amenajeze spațiul din fața blocului, sunt ajutați de administrația locală.

Trebuie să depună o cerere la Primărie și vor primi răsaduri de flori și puieți, de la seră. La audiențele ținute astăzi de primarul Dumitru Pantazi, s-a prezentat și o pășcăneancă, administrator  la blocul T5 din zona deal. Aceasta a fost deranjată de faptul că mașina care udă florile de pe spațiile verzi administrate de Primăria Pașcani , nu trece și la blocul unde locuiește ea , unde este amenajat un astfel de spațiu de către locatari. Aceștia au cumpărat răsadurile de flori, se îngrijesc de acest spațiu , au investit bani, și vor ca măcar apa să fie gratis. Această problemă a fost rezolvată de Primarul Pantazi.

  

In mai multe cartiere din Pașcani găsești spațiile din fața blocului frumos amenajate, pentru care locatarii au petrecut destul de mult timp pentru a le realiza.

Mână de la mână, cetatenii din unele blocuri s-au pus pe treabă imediat ce primăvara și-a făcut simțită prezența, pentru a înfrumuseța cu cât mai mult posibil locul pe unde circulă zilnic sau unde ies copiii la joacă. Acum, în toiul primăverii, lalelele, narcisele și zambilele aduc culoare și prospețime pentru locatarii din cartiere. 

Related posts

Mașina primită de prințesa Diana de la Charles, drept cadou de logodnă, vândută la licitație pentru 60.000 de euro (Foto)

Redacția

Are 80 de ani şi munceşte într-o fabrică din Iaşi. Asta în timp ce români de 50, 45 sau chiar 40 ani au cerut deja pensionarea

Redacția

Femeie însărcinată, bătută de soț

Oana Cordoneanu
Încarcă...