RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Primăria despre amenda luată de primarul Dumitru Pantazi: considerăm neîntemeiată această decizie întrucât documentele solicitate sunt aduse la cunoștința publică, fiind publicate pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Pașcani!”

Primăria municipiului Pașcani a transmis astăzi un comunicat de presă prin care explică de ce primarul Dumitru Pantazi a fost amendat de judecători. Deși documentul nu este semnat de niciu-un funcționar public, sau asumat de edilul șef, pare a fi unul autentic întrucât a fost transmis de pe adresa de mail a Primăriei.

 

  

Astfel, autorul comunicatului consideră nici mai mult nici mai puțin că judecătorii trebuiau să descarce documentele solicitate de site-ul Primăriei, și că timpul scurt pe care instituția l-a avut la dispoziție pentru a formula întâmpinare a fost una dintre cauzele acestei amenzi.

„Instanta a apreciat necomunicarea documentelor drept un refuz din partea partii reclamate, insa consideram neintemeiata aceasta decizie intrucat documentele solicitate sunt aduse la cunostinta publica, fiind publicate pe site-ul oficial al Primariei Municipiului Pascani odata cu anuntarea sedintei ordinare din data de 30.06.2015, astfel ca reclamanta avea acces si cunostinta despre acestea si intrucat le considera utile pentru solutionarea pe fond a cauzei cade in sarcina lor sa depuna orice inscris care sa probeze cererea lor de chemare in judecata. De asemenea,  necomunicarea pentru termenul din data de 17.05.2016 a documentatiei solicitate nu este de natura a ingreuna judecata pe fond a cauzei, sustinut de faptul ca noi, Municipiul Pascani nu intelegem sa contestam actele pe care Consiliul Local al Municipiului Pascani le-a emis.

Facem cunoscut ca in cauza 2688/99/2016 a fost formulata intampinare in termenul legal dispus de catre instanta fiind solicitata judecata chiar si in lipsa potrivit prevederilor Codului de procedura civila iar, faptul ca documentatia care a stat la baza emiterii Hotararii Consiliului Local nr. 88/2015 a fost comunicata instantei ulterior termenului din 17.05.2016 nu reprezinta un refuz de a ne conforma solicitarii ci este o eroare cauzata si de imprejurarea ca termenul pentru formularea intampinarii a fost redus de la 25 de zile la 10 zile” se arată în comunicatul de presă.

Primăria a mai anunțat că depus la Tribunalul Iași o cerere de reexaminare a amenzii aplicate primarului Dumitru Pantazi, însoțită de toate documentele solicitate de instanță.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Sărbătorim normalitatea! Schema de sprijin pentru legumicultorii români – un prim pas. Așteptăm planuri și politici coerente și debirocratizare! (P)

Redacția

Vizita ambasadorului României în statul Indiana. Vizite la sediul unor companii pentru care România este o piață cheie, întâlniri cu guvernatorul și membri ai administrației statale, dar și cu comunitatea românească (P)

Redacția

Premierul Marcel Ciolacu, Bogdan Cojocaru și Bogdan Balanișcu, întâlnire cu oamenii de afaceri din Iași (P)

Redacția
Încarcă...