NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria anunță reluarea procedurilor de achiziție pentru două obiective importante

Șefii municipalității au anunțat astăzi pe Facebook reluarea procedurilor privind achiziția serviciului de proiectare pentru noul cimitir și pentru lucrările de reabilitarea ale Palatului Cantacuzino. Licitațiile fuseseră anulate în urmă cu câteva zile, din cauza mai multor greșeli din documentații.

Astfel, pentru o grăbire a lucrărilor de proiectare la cimitir s-a ales varianta achiziției directe a acestui serviciu, lucrările propriu-zise urmând a fi demarate în anul 2021.

La Palatul Cantacuzino proiectantul a adus clarificări pe proiecte, după ce au fost înregistrate pe o sută de astfel de solicitări din partea ofertanților. De mâine, procedura de licitație va fi din nou demarată, urmând mai apoi ca o comisie specială din cadrul Primăriei, să desemneze câștigătorul.

„Serviciile de proiectare tehnică pentru obiectivul “Amenajare cimitir în Municipiul Pașcani , județul Iași” au fost lansate prin achiziție direct în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Ofertele se depun pana pe data de 13 iulie ora 12:00. Aducem la cunoștință și faptul că pentru Proiectul “Reabilitarea, conservarea și revitalizarea Palatului Cantacuzino –Pașcanu și a terenului aferent” serviciile de executarea a lucrărilor vor fi scoase la licitație vineri, 10 iulie 2020 cu toate compeltările solicitate de cei interesați”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a instituției.

Reamintim că anularea acestor licitații a fost puternic criticată în mediul on-line, acolo unde pășcănenii și-au manifestat nemulțumirea față de întârzierea acestor proiecte.

loading...
Advertisements

Related posts

Pașcani: Modificări în programul pentru eliberarea cazierului

Oana Cordoneanu

Vom avea alegeri anticipate la Iaşi:a luat trei ani de inchisoare

Redacția

Autoritățile promit că vor fi mai receptive la sugestiile antreprenorilor

Redacția
Încarcă...