NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a recepționat cele două tractoare cumpărate! Un utilaj de compactare va întregi lista de dotări pentru anul acesta!

Angajații Serviciului de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Muncipiului Pașcani au recepționat ieri tractoarele care au fost achiziționate la finalul lunii iulie a acestui an. Atunci, în urma unei licitații, municipalitatea a achiziționat 2 tractoare marca Ursus în valoare de 325.000 de lei și un compactor în valoare de 218.000 lei.

În luna iunie a cestui an, Primăria a achiziționat și două remorci care să deservească activitatea acestor tractoare, valoarea achiziției fiind de 92.000 de lei, fără TVA.

Conform viceprimarului Cristian Rățoi, compactorul va ajunge în parcul auto al Gospodăriei Comunale la mijlocul lunii octombrie, iar acest ultim utilaj va încheia campania de achiziții pentru dotarea Serviciului de  Gospodărire Comunală.

 „Exact cum ați văzut pe rețelele de socializare, ieri ne-au fost livrate cele două tractoare care au fost prinse în programul de achiziții la Serviciul de Gospodărire Comunală. Deocamdată se află în Stația Raizer pentru că urmează să le înmatriculăm, ele având acum numere roșii. Săptămâna viitoare s e va deplasa de la București o echipă tehnică, care va școlariza cele două persoane desemnate să conducă aceste tractoare și după această etapă și obținerea tuturor avizelor și asigurarea lor vor fi folosite pentru toate lucrările necesare la Gospodăria Comunală: transport agregate, transport pământ, transport crengi. Urmează să mai primim în luna octombrie și compactorul, iar pe acest an am terminat la Gospodăria Comunală programul de achiziții privind dotarea cu utilaje,” a explicat viceprimarul Cristian Rățoi.

  

Aceste utilaje vor înlocui mijloacele de transport vechi, care au peste 45 de ani de activitate, unul dintre tractoarele folosite până acum de angajații Primăriei fiind înmatriculat în anul 1975.

Advertisements

Related posts

Primarul pus din nou la punct de ApaVital: Nu poate semna în numele unei scări de bloc dacă nu locuiește acolo!

Răzvan Grecu

Noii consilieri PNL au depus jurământul! Pentru unul dintre ei, momentul vine într-o zi importantă

Marius Parteni

Crește numărul accidentelor în intersecția de la Kaufland. Autoritățile nu au soluții

Irina Gherasim
Încarcă...