NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Preselecții pentru trupa de teatru a Colegiului Tehnic CF ”Unirea”

Teatrul poate fi  joc, emoţie, entuziasm, spontaneitate, inteligenţă, sau subtilitate. Îmbinate toate aceste elemente, o trupă de teatru merită să aibă adepți, iar elevii Colegiului Tehnic CF ”Unirea” Pașcani sunt încurajați să se înscrie pentru că o astfel de activitate aduce multe satisfacții.

”Dacă îți dorești să dobândești mai multă încredere în tine, să-ți dezvolți abilități de integrare armonioasă într-un grup, să-ți întărești capacitatea de concentrare sau să-ți stimulezi creativitatea, fantezia și spiritul ludic, totodată relaxându-te și eliberându-te de stres, atunci alătură-te nouă în Trupa de Teatru a Colegiului “Unirea”!Recrutăm noi membri! Vă așteptăm în număr cât mai mare luni, 17 februarie, începând cu orele 14, la sala 5. Luați la voi dicția, curajul și…talentul!”, este anunțul postat pe pagina de facebook a Colegiului ”Unirea”.

Advertisements
Loading...

Related posts

BAC 2012. Contestații cu noroc: încă doi pășcăneni au promovat examenul! (VEZI DOC)

Răzvan Grecu

Bogdan Enache, olimpicul la chimie care studiază la Colegiul „Sadoveanu”: „Pentru viitor îmi doresc să inovez prin cercetare lumea ştiinţelor exacte”

Redacția

Înscrieri pentru tabăra de creație „Pasiuni lăuntrice” de la Ruginoasa

Oana Cordoneanu
Încarcă...