NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Stolniceni Prăjescu: Curs de tâmplar universal

Curs gratuit de calificare profesională pentru cetățenii din comuna Stolniceni Prăjescu. 20 de persoane au șansa de a învăța o meserie nouă.

Pe data de 10 februarie a avut loc deschiderea cursului de Tâmplar universal din cadrul proiectului “ACTIV – Acțiuni comunitare pentru toti – Incluziune pentru viitor!”, însă se mai fac înscrieri.

Advertisements

Proiectul este implementat de Centrul Diecezan Caritas Iași, în parteneriar cu Primăria Stolniceni Prăjescu, Asociația Gipsy Eyes și Școala Gimnazială Cozmești. Cursul este destinat persoanelor din Stolniceni Prăjescu (sat Cozmești și Stolniceni Prăjescu) care vor să-şi dezvolte competențele de bază necesare profesiei de tâmplar universal. Timp de 7 luni (720 ore), 20 de cursanți vor descoperi tainele meseriei, fiind îndrumați de formatorii Centrului Diecezan Caritas. Toți absolvenții vor primi un certificat de calificare valabil în toată Uniunea Europeană, o subvenție în valoare de 5 lei/oră și o tabletă.

Cei care doresc să fie cursanți în cadrul proiectului, pot obține mai multe detalii la telefon  0786.040160 sau la Centrul de Informare Turistică din Stolniceni Prăjescu.

Advertisements
  

Advertisements
Advertisements

Related posts

Spectacol de tradiții și obiceiuri de iarnă la Hărmăneștii-Vechi (FOTO-VIDEO)

Oana Cordoneanu

Incendiu la Muncelul de Sus

Redacția

Comuna Valea Seacă s-a înfrăţit cu o localitate din Republica Moldova

Irina Gherasim
Încarcă...