RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Președintele Universității Reichman: „Israelul a mușcat MOMEALA” / „Războiul Israel – Hamas a fost planificat, pregătit, finanțat și inițiat de Iran”

Boaz Ganor, președintele Universității Reichman și fondator al Institutului Internațional de Luptă împotriva Terorismului, trage un semnal de alarmă și spune că Israelul a „mușcat momeala” pregătită de Iran atunci când a ripostat împotriva Hamas, prin operațiunea terestră din Fîșia Gaza, după atacurile din 7 octombrie 2023.

Boaz Ganor, unul dintre pionierii cercetării terorismului, a fost anterior decan al Școlii de Guvernare, Diplomație și Strategie Lauder.

Spre deosebire de foarte mulți academicieni și analiști care studiază securitatea internațională și, cu precădere, lupta împotriva terorismului, Boaz Ganor plasează responsabilitatea atacurilor Hamas din 7 octombrie 2023 pe „umerii” Iranului, fiind de părere că acest conflict dintre Israel și gruparea islamistă Hamas a fost „planificat, pregătit, finanțat și inițiat de Iran”.

Universitatea Reichman este singura universitate privată din Israel, situată în Herzliya, districtul Tel Aviv. A fost fondată în 1994, ca un colegiu privat – IDC Herzliya, și a funcționat așa până în anul 2021. Universitatea nu primește finanțare guvernamentală directă, iar în august 2021 a devenit prima universitate privată din Israel.

  

„Acesta este cel mai mare coșmar pentru iranieni și au vrut să-l împiedice”

Teoria lui Boaz Ganor,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Focuri de armă la Bruxelles: Cel puțin trei persoane au fost rănite

Redacția

LIVE UPDATE | Ucraina, a noua zi de război: Încetarea temporară a focului și coridoare umanitare pentru evacuarea civililor, după a doua rundă de negocieri ruso-ucrainene/ Noi sancțiuni pentru oligarhii ruși/ SUA au stabilit o nouă linie telefonică militară directă cu Rusia

Redacția

Actorul canadian Ryan Grantham a fost condamnat la închisoare pe viață. El a pledat vinovat pentru uciderea mamei sale

Redacția
Încarcă...