RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Preşedintele, premierul şi şeful Senatului felicită echipa naţională de fotbal pentru calificarea în optimile EURO 2024

Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, au transmis, miercuri, mesaje de felicitare echipei naţionale de fotbal pentru calificarea în optimile EURO 2024, după egalul cu Slovacia, transmite Agerpres.

Şeful statului a punctat că tricolorii le-au adus bucurie românilor.

„Felicitări echipei naţionale de fotbal pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European! Dragi tricolori, aţi adus încă o dată bucurie românilor. Suntem alături de voi! Hai, România!”, a scris Iohannis pe Facebook.

Această idee a fost subliniată şi de premierul Marcel Ciolacu.

  

„Aţi muncit, aţi suferit şi aţi câştigat! Bravo, România! Aţi adus bucuria în sufletul românilor!”, a afirmat prim-ministrul pe aceeaşi reţea de socializare.

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a pus accentul pe faptul că România a realizat o performanţă istorică de Ziua Drapelului Naţional.

„România a obţinut o performanţă istorică astăzi. De Ziua Drapelului Naţional, România reuşeşte să se califice în optimi la EURO 2024! Demonstrăm că sportul românesc renaşte şi că are un potenţial uriaş! Vreau să felicit echipa naţi

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Loganul „cu apă” – Cât e doar mit și cât e fake news? De ce nu există mașini pe care să le poți alimenta doar cu apă / Răspunsurile RAR nu lasă loc de interpretare

Redacția

Avertizare de călătorie pentru Italia / Grevă naţională în sectorul aeroportuar şi aviatic pentru 24 de ore

Redacția

Zelenski: Ucraina va ajuta Europa să „reziste presiunii energetice rusești”

Redacția
Încarcă...