NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Premii pentru elevii păşcăneni cu rezultate bune la învăţătură

Administrația locală are în vedere recompensarea elevilor cu rezultate bune la învăţătură. Vor fi premiaţi şefii de promoţie, atât de la gimnaziu, dar şi de la liceu. De asemenea şi elevii care vor obţine nota 10 la Evaluarea Naţională, cât şi lBacalureat vor fi recompensaţi. Primarul Dumitru Pantazi a anunţat  că va iniţia un proiect de hotărâre în acest sens, pentru şedinţa de Consiliu Local din luna iunie.

„Păstrăm tradiția!Șefii de promoție din Municipiul Pașcani vor fi premiați cu bani și în acest an de către administrația locală felicitându-i astfel pentru rezultatele școlare obținute în cei patru ani de studiu, gimnazial/liceal.De asemenea și elevii care vor obține media 10 la Evaluarea Națională/Bacalaureat vor fi premiați de către administrația locală, cu bani.Voi iniția un proiect de hotărâre în acest sens pentru ședința din această lună, ce va fi supus spre aprobare consilierilor locali.Felicitări pentru reușite și succes la examene!”, a precizat primarul Dumitru Pantazi pe pagina sa de facebook.

Anul trecut, în cadrul deschiderii Zilelor Municipiului Paşcani au fost premiaţi 18 elevi care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională și șefii de promoție.

loading...
Advertisements

Related posts

Profesorii admiși în corpul de experți în management educațional. Trei dintre ei sunt din zona Pașcaniului

Redacția

RELIGIA ÎN ŞCOLI. Ce spun PSIHOLOGII despre modul cum trebuie predată materia. Poziţia Bisericii

Redacția

Tradiție și spiritualitate în satul românesc- proiect cultural artistic organizat la Liceul „Nicolae Iorga„

Oana Cordoneanu
Încarcă...