NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Pregătirile pentru referendum, pe ultima sută de metri. Președinții secțiilor au primit telefoanele de la STS!

Președinții și vicepreședinții secțiilor de votare de la referendumul din 29 iulie, privind demiterea președintelui Traian Băsescu, au primit astăzi ultimele informații. Instructajul a fost asigurat de membrii Biroului Electoral Județean, care le-au prezentat programul și le-au oferit materialele necesare. Printre acestea, telefoanele secretizate furnizate de Serviciul de Telecomunicații Speciale

Nu sunt foarte multe date noi față de alegerile locale, doar câteva hotărâri ale Biroului Electoral Central care trebuie puse în aplicare. Acum se împart președinților secțiilor de votare arondați la Pașcani telefoanele mobile de la STS. Li se va explica programul pentru mâine, când vor trebui să se prezinte la Prefectura Iași pentru preluarea materialelor și sigilarea acestora”, a spus Mihai Liviu Gavril, membru în Biroul Electoral al Județului Iași.

Pentru referendum, procedura de vot este simplă. Fiecare alegător primește un singur buletin de vot, cu întrebarea „Sunteți de acord cu demiterea președintelui României, domnul Traian Băsescu?” și opțiunile de vot „DA” și „NU”.

Advertisements
  

În Pașcani secțiile de vot se regăsesc în aceleași locații ca și la alegerile locale din data de 10 iulie. Lista acestora poate fi consultată aici (.pdf).

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

La temelia „partidului lui Dragnea” stă gruparea pușcăriașului Dorin Lazăr Maior, îmbogățit pe baza certificatelor de revoluționar

Redacția

Realitatea.net :Deputatul Grigore Crăciunescu, urmărit penal. Fostul primar: ”Este o răzbunare”

Redacția

Consilierul local Mihai Dediu (PSD) consideră că este suficient de decent pentru câți bani ia de la Consiliul Local Pașcani! Pășcănean făcut prost de social democrat! „Politicienii dedicați au murit de mult”!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site