RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pregătiri pentru “Orășelul Copiilor”, la Pașcani. Doi oameni de zăpadă și un moș crăciun gonflabili au fost achiziționați astăzi

Un orășel al copiilor se pregătește la Pașcani, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.  Acesta va fi amplasat în piața “Mihail Sadoveanu” din fața Casei de Cultură, iar primele achiziții au fost făcute astăzi.

Mulți ani la rând, micul “oraș al copilăriei”, cum mai este numit, a lipsit cu desăvârșire, în Pașcani. De data aceasta, administrația locală a reușit să bifeze obiectivul care va fi, fără îndoială, o bucurie pentru cei mici.

  

Astăzi au venit și primele comenzi: doi oameni de zăpadă și un moș crăciun, gonflabili. Săptămâna viitoare sunt așteptate două căbănuțe din lemn și doi brazi artificiali cu leduri și fibră optică, care vor avea înălțimea de 1,80m.

“Astăzi au sosit, la Primăria Municipiului Pașcani, primele elemente pentru orășelul copiilor pe care îl vom amenaja în Piața Casei de Cultură. Sunt doi oameni  de zăpadă și un moș crăciun gonflabili, fiecare câte 280 lei. Marți vor veni și căbănuțele care au costat în jur de 1400 lei fiecare, și vor mai veni săptămâna viitoare, până la sfârșit, doi brazi ornamentali cu fibră optică și leduri care vor fi montați în zona căsuțelor”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

Pe această cale, reprezentantul Primăriei face un apel către cetățeni, în special către cei tineri, să păstreze elementele decorative în starea în care vor fi amplasate. De altfel, siguranța obiectelor este principalul motiv pentru care s-a renunțat la ideea inițială de a amenaja un Orășel al Copiilor, în Parcul Municipal. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

A venit primăvara! Pășcănenii vor primi energie termică doar șase ore pe zi

Teona Gherasim

Vezi cine sunt candidații pentru posturile de directori ai RAGCL, EcoSalubritate, PSA și Casa de Cultură!

Răzvan Grecu

Primarul Dumitru Pantazi a pierdut cu 6 la 0 la CNA războiul cu cele mai importante instituții media din municipiu!

Răzvan Grecu
Încarcă...