NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Luni, 3 noiembrie, zi plină cu intervenții pentru pompierii pășcăneni. Au fost solicitați la două incendii, deblocarea unui copil din casă, cât și a unui câine prins sub o mașină

Prima zi a acestei săptămâni a fost marcată de pompierii pășcăneni prin mai multe intervenții.

Luni, 3 noiembrie, ora 08:15, aceștia au intervenit în municipiul Paşcani, Aleea 1 Decembrie, pentru deblocarea din apartament a unui copil în vârstă de 1 an şi 8 luni.

Două ore mai târziu au fost solicitați în satul Heci, comuna Lespezi, pentru deblocarea unui câine prins sub o maşină în urma unei coliziuni rutiere.

  

Tot luni, 3 noiembrie, ora 21:24, Secţia de Pompieri Paşcania intervenit în satul Heci, comuna Lespezi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă proprietatea lui Mihai M. Au ars: aproximativ 26 m2 acoperiş din lemn şi învelitoare din carton bituminat, pereţii din lemn (grinzi şi bârne) pe o suprafaţă de 16 m2, obiecte de mobilier şi îmbrăcăminte. Cauza probabilă a incendiului a fost coşul de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

Ultima intervenție a fost la ora 23:07, când au fost solicitați pe Dealul Spirii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă proprietatea lui Nicolae B. Au ars aproximativ 20 m2 acoperiş cu astereală din lemn şi plăci de azbociment, 10 m2  tavan din lemn, aproximativ 300 kg textile, obiecte de mobilier şi articole de uz casnic. Din primele cercetări, se pare că incendiul a fost generat de folosirea cu intenţie a unei surse de aprindere.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Senatorul Toma a depus un proiect legislativ prin care extinde numărul de locuri ale taxiurilor

Oana Cordoneanu

Forumul Economic al Euroregiunii „Siret-Prut-Nistru” se va desfăşura în Republica Moldova

Redacția

Spectacol dedicat Crăciunului la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site