RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Povestea singurului decarist ieşean din mediul rural de la Bacalaureat 2021

Răzvan Iulian Mogîldea este singurul elev decarist de la Iaşi, din mediul rural. Tânărul este din satul Cuza Vodă, comună Ipatele, judeţul Iaşi.

„Bacalaureatul nu este doar un simplu examen, ci reprezintă într-adevăr examenul maturității. Este momentul în care trebuie să ne detașăm de emoții și griji, astfel încât să rămânem focusați pe obiectivul nostru principal. Pentru mine Bacalaureatul a însemnat emoții, pregătire intensă, dar și nostalgie, deoarece se încheie o etapă unică în viață, liceul. Datorită profesorilor am reușit această performanță, iar în acest mod doresc să le transmit mulțumirile și recunoștința pe care le-o port pentru ajutorul și încurajările acordate. Sfatul meu pentru viitorii elevi ce vor susține acest examen este de a se pregăti din timp și de a-l considera ca pe un moment oportun ce deschide noi căi către următoarea etapă a vieții. Eforturile mele s-au canalizat asupra obținerii notei maxime, însă consider că experiența este mult mai importantă și relevantă”, a transmis elevul Răzvan Iulian Mogîldea.

Prof. Anca Dimitriu, directorul Liceului Teoretic „Dimitrie Cantemir” din Iaşi se declară foarte mulțumită de parcursul elevilor unității de învățământ pe care o conduce.

„E un copil deosebit şi merită toată aprecierea. Rezultatul lui este unul remarcabil. Este o mândrie pentru Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” din Iaşi să avem o asemenea reuşită”, a declarat directorul școlii prof. Anca Dimitriu.

  

bzi

Related posts

Violeta Alexandru: Vom extinde plățile pentru părinții copiilor care învață în scenariile 2 şi 3

Redacția

Îi mai putem convinge pe elevi sa citească?

Redacția

Campanie de colectare a deșeurilor la Liceul ”Miron Costin”

Oana Cordoneanu
Încarcă...