RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

POVESTEA misterioasă a unui bărbat mort, care a căzut de pe un pod în urmă cu aproape 30 de ani. Abia acum se încearcă identificarea sa

Un bărbat din Marea Britanie a căzut de pe un pod, în urmă cu 27 de ani, cu o carte cu povești despre Batman și un fluier în buzunar. De asemenea, mai avea o bucată de carton pe care era scris „Am dormit prost, mulțumesc”, cartea „The Greatest Batman Stories”, o hartă a Marii Britanii, o pungă London Shopper și o hartă turistică.

Acum, o organizație caritabilă a făcut un apel la identificarea tânărului, despre care se crede că a căzut de pe pod în Râul Avon, în mai 1996, suferind răni grave.

Încercările de a afla care este identitatea sa au eșuat, până acum, chiar dacă asupra sa a fost găsit și un pașaport în care exista o poză făcută cu ani în urmă.

Locate International, organizația caritabilă care încearcă să afle cine este tânărul, a publicat noi imagini cu el săptămâna aceasta, create de un artist, așa cum ar fi arătat înainte să moară, scrie Daily Mail.

  

Anchetatorii mai speră ca obiectele pe care le avea la el în momentul tragediei să îi ajute la aflarea identității.

Printre acestea se mai numărau un pachet de țigări Slik Cut,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Bombă cu dispersie, găsită în SERBIA. Un oraș a fost evacuat

Redacția

Un obuz a explodat în regiunea Rostov din Rusia, la 1 km de granița cu Ucraina: ”Explozia a avut loc la ora 4:00, ora Moscovei”

Redacția

VIDEO | O braziliancă și-a legat soțul antivaccinist cu o frânghie și l-a dus la un centru de vaccinare

Redacția
Încarcă...