NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ponta renunță la corn și lapte pentru programul after-school

Premierul Victor Ponta a anunțat că va folosi banii cheltuiți pe programul ”Cornul și Laptele” pentru a implementa programul after-school, începând cu toamna viitoare.

 

Ponta susține că banii trebuie folosiți pentru ceva mai folositor decât laptele și cornul care se oferă elevilor în școli, deoarece mulți dintre copii aruncă sau nu se ating de mâncarea primită. Acesta spune că elevii au nevoie mai mare de programele after-school, care i-ar putea ajuta la teme și la înțelegerea lecțiilor decât de lapte și corn.

  

“Vreau aceiaşi bani să încercăm să-i folosim la ceva mai util, de exemplu la after-school, pentru că în acest moment sunt copii care într-adevăr au nevoie şi vin la şcoală şi e bine pentru părinţi – vorbesc de cei din familii modeste, unde programul îşi atinge scopul – şi sunt foarte mulţi copii care nu mănâncă nici cornul respectiv, nu beau laptele, îl aruncă, îl irosim absolut degeaba”, declară Victor Ponta.

Un program mai potrivit pentru cei care au nevoie de ajutor, precum cel de after-school, ar fi mai potrivit a fi finanţat de la bugetul de stat. “O să facem o evaluare, pentru că orice asemenea program poate fi făcut începând cu anul şcolar din toamnă”, a răspuns Premierul.

sursa evenimentul de iasi

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 


Advertisements

Related posts

40 de cazuri noi de infectare cu coronavirus la Iași într-o zi

Redacția

Dan Vîlceanu: Florin Cîţu trebuie să rămână premierul nostru. E preşedintele PNL şi înţeleg dorinţa USR de a destabiliza partidul nostru

Redacția

Mediatorii români, lăsați cu ochii-n soare de Curtea Constituțională!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site