RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Polițiștii locali au aplanat o bătaie între doi tineri din Pașcani, apoi i-au amendat cu câte 200 lei

Faptele de violență între tinerii pășcăneni au crescut în ultima perioadă. Acest lucru rezultă și din faptul că, foarte mulți dintre aceștia, chiar și minori consumă cantități mari de alcool pe domeniul public.

 

 Polițiștii locali au fost sesizați ieri, în jurul orei 20.00, că pe Esplanada din zona vale doi tineri s-au încăierat după ce au consumat alcool. Cristinel Ionuț M. din Pașcani se afla în fața fostei brutării ”Cuptorul de Aur”, când a provocat și a participat la un scandal, lovindu-se cu pumnii și picioarele reciproc cu Iulian Ciprian G., tot din municipiu.

  

 După ce i-au despărțit, polițiștii locali i-au amendat pe cei doi scandalagii cu suma de 200 lei fiecare pentru perturbarea ordinii și liniștii publice.

 Pe data de 20 august,  alți doi tineri au fost depistați consumând alcool în spațiul public, unul pe strada Grădiniței, iar altul pe strada 1 Decembrie 1918. Cei doi sunt Bogdan Emanuel T. și Laurențiu Constantin I., ambii din Pașcani, care au fost amendați de Poliția Locală cu câte 100 de lei conform Legii 61/2001.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

VIDEO: Poliţist filmat cum lovește fără milă o persoană, cu piciorul, pe stradă

Redacția

SURSE Percheziții acasă la Brigitte Pastramă și soțul ei. Cei doi sunt acuzați de contrafacerea unei mărci și vinderea produselor contrafăcute

Redacția

IML a stabilit cauza decesului femeii găsită moartă în baie

Marius Parteni
Încarcă...