RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Poliţia îi va controla pe alegătorii ruşi care merg să voteze la ambasada din Letonia

Şeful poliţiei letone a avertizat luni că cetăţenii ruşi care vor merge să voteze pentru alegerile prezidenţiale la ambasada Rusiei din Riga între 15 şi 17 martie vor fi supuşi verificărilor permiselor de şedere şi vor fi expulzaţi dacă este necesar, scrie AFP, citată de Agerpres.

Cetăţenii ruşi care vor sta la coadă pentru a vota la ambasadă vor fi supravegheaţi pentru a evita orice tentativă de a glorifica războiul din Ucraina, a declarat Armands Ruks la postul TV3 Latvija.

„Vor fi puncte de control mobile pe străzile din jurul ambasadei pentru a verifica dacă aceşti cetăţeni ruşi (…) au dreptul de a locui în Letonia”, a continuat şeful poliţiei, a cărui ţară, membră a UE şi NATO, are o importantă minoritate rusă.

„Vom avea, de asemenea, toleranţă zero faţă de oricine încearcă să profite de acest weekend pentru a justifica invadarea Ucrainei şi crimele de război comise acolo”, a adăugat el.

  

Şeful poliţiei a subliniat că autorităţile „nu exclud recurgerea la expulzări imediate” dacă alegătorii ruşi nu au un permis de şedere va

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Boloș: CE a făcut simulări, iar deficitul bugetar ajunge la cote alarmante. Ticăie ceasul și putem pierde fondurile

Redacția

Alexandru Muraru, consilier al lui Florin Cîțu, atacuri la adresa USR-PLUS: „Dacian Cioloș a încercat, în mod perfid, atragerea președintelui Iohannis în criza coaliției, cu intenția de a-l face ulterior responsabil pentru evoluția lucrurilor”

Redacția

​Miliardarul român Daniel Dines demisionează din funcția de co-CEO al UiPath, compania pe care a fondat-o

Redacția
Încarcă...