RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Incendiul de la blocul din Valencia, care a ucis 10 persoane, a fost cauzat „probabil” de un aparat electrocasnic

Incendiul care s-a soldat cu zece morţi la Valencia, în estul Spaniei, la sfârşitul lui februarie, când flăcările au cuprins în câteva minute un bloc, este de origine accidentală şi ”probabil” a fost provocat de un aparat electrocasnic, anunţă luni autorităţile, relatează AFP, potrivit News.ro.

Un incendiu de proporţii a cuprins un bloc din ValenciaFoto: Eduardo Manzana / Zuma Press / Profimedia

”Poliţia ştiinţifică a stabilit că cauzele incendiului sunt accidentale şi că a fost provocat aparent de unul dintre aparatele electrocasnice dintr-unul dintre apartamente”, a declarat presei primarul Valenciei, al treilea cel mai important oraş din Spania, María José Catalá.

  

Primarul a declarat că ancheta urmează să examineze în continuare motivele care au făcut ca flăcările ”să se extindă, să se propage cu o asemenea viteză”.

”Primele rezultate ale anchetei poliţiei naţionale arată că incendiul provine probabil din interiorul bucătăriei şi că a fost cauzat de un aparat electrocasnic”, a confirmat presei prefectul Pilar Bernabé.

Acest incendiu, unul dintre cele mai tragice din ultimii ani, a şocat Spania şi a lăsat sute de persoane fără domiciliu, la Valencia, cel mai mare oraş din sud-estul Spaniei.

Sinistrul,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Israel: Poliția a reținut mai multe persoane care încercau să ducă animale pe Muntele Templului pentru a le sacrifica

Redacția

Klaus Iohannis: Abordarea de a face economii la consumul de gaz de 15% e una corectă. Nu trebuie să ne imaginăm că dorim să stea cineva pe frig

Redacția

VIDEO Atac armat în Tel Aviv. Trei persoane au fost rănite

Redacția
Încarcă...