NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PNL şi PMP boicotează şedinţa de azi a CJ, de la Ruginoasa. „Ne-am săturat de circul făcut de Maricel Popa“

 

 

Consilierii judeţeni PNL au anunţat aseară că nu vor participa la şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Iaşi convocată pentru data de azi, la Ruginoasa, decizie motivată de organizarea improprie şi iresponsabilă a şefului CJ, Maricel Popa.

  

„Este a doua oară în patru luni când Maricel Popa convoacă o şedinţă la Ruginoasa încercând, prin mijloace lipsite de etică profesională, să obţină girul pentru un proiect ce nu poate fi decât o ambiţie mai degrabă de natură personală. Grupul consilierilor judeţeni PNL a constatat şi atras atenţia în şedinţele publice că proiectul propus de Maricel Popa la Ruginoasa, în vederea preluării unui teren şi construcţiei unui centru de fotbal pentru juniori, este o investiţie locală, şi nu una judeţeană, care nu îşi poate găsi finanţarea legală din fondurile bugetare judeţene“, spun aleşii PNL.

„Reamintim că o propunere de înfiinţare a unor centre de fotbal pentru juniori în mai multe comune din judeţul Iaşi a venit din partea grupului consilierilor judeţeni PNL, pentru a realiza, astfel, o reţea judeţeană de dezvoltare a sportului în mediul rural. Cu toate că folosirea mijloacelor ilegale de către Maricel Popa pentru a-şi rezolva interesele personale a fost sancţionată zilele trecute, acesta refuză, în continuare, să înţeleagă că legea lui Liviu Dragnea nu se mai aplică în judeţul Iaşi. În acest sens, consilierii judeţeni PNL şi PMP au înaintat o notificare comună executivului Consiliului Judeţean Iaşi prin care îi solicită lui Maricel Popa să renunţe la aceste practici“, a declarat Romeo Vatră, liderul grupului consilierilor judeţeni PNL. 

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

 

Advertisements

Related posts

O parte din păşcăneni vor beneficia în 2017 de impozite mai mici pe proprietăţi

Ema Roman

Primăria anunță administratorii Asociațiilor de Proprietari că pot îndeplini funcția până în anul 2021 fără certificate profesionale

Răzvan Grecu

Jumatate dintre primariile din judet risca sa fie amendate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site