NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Ploaia torențială a măturat terenul și a întrerupt un meci la US Open, deși arena era acoperită

O scenă mai puţin obişnuită s-a petrecut miercuri seara, la Flushing Meadows, când o ploaie puternică a măturat terenul “Louis Armstrong”, deşi acoperit, şi a determinat întreruperea meciului din turul 2 la US Open dintre sud-africanul Kevin Anderson şi argentinianul Diego Schwartzman. Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a postat pe contul său de Twitter mai multe clipuri cu ploaia torențială, care a trecut prin cele patru colţuri ale acoperişului retractabil al arenei.

Cel din urmă tocmai câştigase primul set cu 7-6 (7/4) şi conducea cu 30-15 în setul al doilea, când meciul a fost întrerupt de Federaţia americană de tenis (USTA), organizatoarea turneului de Mare Şlem, după ce terenul a devenit alunecos, în urma a două prime scurte întreruperi.

Imaginile au fost la fel de spectaculoase în sală ca şi în exterior, cu valuri de ploaie datorate unei tornade aflate la 20 km distanţă de situl US Open.

Foto: Profimedia Images

  

Ploaia, care în cursul zilei nu a pus probleme la New York, au devenit torenţială seara şi a trecut prin cele patru colţuri ale acoperişului retractabil al arenei, care a fost instalat în 2018 special pentru derularea partidelor în caz de ploaie.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Cupa de vară Long-Ho pentru copii şi juniori 2017

Ema Roman

Simona Halep e numărul 1 MONDIAL. Premieră absolută în tenisul feminin românesc

Redacția

CSM Pașcani câștigă toate punctele din deplasarea de la Vaslui

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site