NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proiectul privind construirea unei grădinițe, modernizarea unei săli de sport și a Aleii Parcului a trecut de evaluarea Agenției de Dezvoltare Rurală Nord-Est

Documentația privind solicitarea de fonduri europene pentru implementarea unui proiect prin care să se construiască o grădiniță, dar și modernizarea unei săli de sport și a Aleii Parcului, a trecut de evaluarea funcționarilor din cadrul Agenției de Dezvoltare Rurală Nord-Est.

Acum documentația a ajuns la București pentru viza finală, iar mai apoi se va semna contractul de finanțare. Subiectul a fost discutat în ședința de Consiliu Local, la inițiativa Gabrielei Nedelcu, consilier local din partea PSD.

Aș vrea să vă întreb care este stadiul proiectului care a fost depus pe axa 13, respectiv construirea grădiniței noi, amenajarea parcului și a terenului aferent, lângă Școala „Iordache Cantacuzino”. A fost votat proiectul de hotărâre și urma să semnăm contractul de finanațare,” a întrebat Gabriela Nedelcu, consilier local din partea PSD. 

Răspunsul a venit din partea lui Claudiu Bodoașcă, administratorul public al Municipiului Pașcani.

  

Documentația este la avizare la București. Așteptăm să semnăm contractul de finanțare. Nu mai depinde  de noi. De la ADR (Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est) a plecat. Totul e în regulă,” a răspuns administratorul public, Claudiu Bodoașcă.

Obiectul lucrărilor de investiții în cadrul proiectului sunt următoarele:

– Construire Grădiniță și amenajarea terenului aferent din strada Ștefan cel Mare nr. 17;

– Reabilitarea sălii și a terenului de sport la Școala Gimnazială „Iordache Cantacuzino”;

– Modernizarea străzii „Aleea Parcului”.

Valoarea proiectului este de 11.637.472,85 lei.

Advertisements

Related posts

Comisia economică a aprobat creșterea prețurilor la apă și căldură. De la 1 septembrie am putea plăti 3,24 lei pentru un mc de apă și 265 de lei pentru o gigacalorie!

Răzvan Grecu

De la 1 ianuarie, românii trebuie să arunce fructele și legumele alterate separat. Amenzi mari pentru cine nu respectă legea

Redacția

Pașcaniul a renunțat la serviciile ApaVital, dar unii administratori de asociații continuă să facă contracte pentru operatorul județean

Marius Parteni
Încarcă...