NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Pista de tartan din jurul Stadionului Municipal va fi realizată anul viitor!

Câteva investiții ce țin de organizarea activității de la nivelul Clubului Sportiv Municipal Pașcani vor fi realizate anul viitor. În conferința de presă ce a avut loc joi, la sediul Primăriei jurnaliștii prezenți au cerut clarificări cu privire la o serie de investiții amânate.

Printre acestea este și cea prin care se dorește amenajarea pistei de alergare din jurul stadionului cu tartan, astfel încât iubitorii sportului să poată face mișcare. Motivele pentu care acestea au fost întârziate, țin organizarea activității la nivelul clubului.

Advertisements

„Au avut pe bugetul anului 2022 cei de la CSM, bani pentru studiul de fezabilitate. Pe lângă studii de fezabilitate, au mai avut și alte investiții care trebuiau să le facă acolo. Pe o parte din ele s-au mișcat, pe de altă parte nu. Eu am trimis o adresă acum o lună de zile și am cerut conducerii de la CSM câteva clarificări. Să facă un raport al problemelor trasate. Cred că săptămâna asta l-am primit, l-am citit, Unele lucruri s-au făcut, unele nu s-au făcut, de exemplu, trebuia să facă o expertiză la tribună. Dacă tribuna este în continuare viabilă și se poate construi pe ea. Aveau de făcut un puț de apă acolo, în așa fel încât să asigure necesarul de apă pentru irigații. În schimb, la realizarea studiului de fezabilitate pentru pista de tartan, nu s-au făcut mari lucruri, pentru că acum 3 – 4 luni de zile s-a descoperit problemă. Am înțeles că s-a dat comandă de către un expert în așa fel încât să fie notată în cartea funciară, terenul de joc și pista din jurul acestuia”, a susținut primarul Marius Pintilie.

Bogdan Mandric, directorul executiv al Clubului Soportiv Municipal, a susținut că odată cu rezolvarea problemelor ce țin de partea administrativă a celor două locații, se va trece la întocmirea studiului de fezabilitate pentru pista de tartan.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

CSM Pașcani – Olimpia Râmnicu Sărat 1-3. Șeful de la stadion și-a luat liber câteva zile, la fel și un fundaș central

Marius Parteni

Tot mai multe naționale de fotbal anunță că refuză să joace meciurile cu Rusia din competițiile internaționale

Redacția

Turneu de minifotbal la Marvio Sport

Răzvan Grecu
Încarcă...