NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Activități culturale și sportive organizate în luna octombrie de administrația locală

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare din luna septembrie, se va afla un proiect de hotărâre privind aprobarea programului intitulat ”Activități de Toamnă”.

 

Este vorba despre o serie de activități culturale și sportive, ce se vor desfășura în perioada 1-19 octombrie în municipiu.

Pe data de 1 octombrie, va avea loc evenimentul ”Află că ești bine”, campanie pentru prevenirea cancerului la sân. Acțiunea se va desfășura în piața Casei de Cultură, în cadrul căreia femeile vor fi informate despre importanța diagnosticării cancerului la sân prin împărțirea de pliante, fundițe, tricouri și brățări roz. Costul campaniei se ridică la 2.000 lei.

Mai apoi, în perioada 1-18 octombrie, va avea loc o nouă ediție a Cupei Municipale la Tenis de Câmp. Competiția se va desfășura pe opt categori: 10-13 ani, fete/băieți, 14-17 ani fete/băieți, peste 18 ani fete, 18-30 ani băieți, 31-49 ani băieți și peste 50 ani băieți.

La final, cei mai buni jucători vor răsplătiți cu premii în bani, diplome și seturi de mingi. Mai exact, locul I -250 lei, locul II- 200 lei, locul III -300 lei. Cei care vor ocupa locurile IV și V vor primi o diplomă și un set de mingi. Bugetul Cupei Municipale este de 7.300 lei.

Pe data de 4 octombrie, se va desfășura prima ediție a Cupei Pașcaniului la Scrable. Evenimentul se va desfășura în Casa de Cultură, iar parteneri sunt cei de la Asociația ”Făclia”. Bugetul competiției de scrable este de 2.000 lei.

Pe data de 5 octombrie, va avea loc Cupa Municipiului Pașcani la Table. Proiectul este organizat în colaborare cu Asociația Română de Backgammon și va avea loc în holul Casei de Cultură. Bugetul evenimentului este de 2000 de lei.

Tot în cadrul acestui program va fi organizat și Crosul Toamnei, Ediția a VII a. Evenimentul va avea loc pe data de 11 octombrie, iar traseul va fi următoru: Piața ”Mihail Sadoveanu”- semafoare – până la sediul Poștei Române. Concursul se va organiza pe opt categorii: până în 7 ani fete/băieți, 8-10 ani fete/băieți, 11-13 ani fete/băieți, 14-16 ani fete/băieți, 17-19 ani fete/băieți, 20-34 ani fete/băieți, 35-49 ani fete/băieți, categoria peste 50 ani fete/băieți.

Cei care vor sosi pe primele poziții vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, tricouri și sume de bani: locul I- 250 lei, locul II-200 lei, locul III- 150 lei. Bugetul total al evenimentului se ridică la 13. 850 lei.

De menționat faptul că organizarea tuturor competițiilor și acțiunilor menționate implică un cost total de 27.150 lei.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Rugbystele păşcănence joacă în finala Campionatului Naţional. Competiţia se va disputa pe stadionul CFR

Ema Roman

Fotbal Liga 3: CSM Pașcani lanterna roșie a seriei I. Mandric cheltuie, Primăria plătește!

Marius Parteni

Numeroase premii pentru sportivii de la Long- Ho Pașcani, la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site