NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Pe toată Via Transilvanica. Ziua 6, în care aventura era să se încheie brusc, de două ori. Revanșa – fabuloasă (Turnul Sfatului)

Cea de-a șasea zi pe Via Transilvanica a fost și prima în care am cunoscut deznădejdea care te poate cuprinde în fața vremii, dar și a potențialelor pericole de pe traseu. Ziua a început prost, pentru ca la final Via Transilvanica să își ia o superbă revanșă. Nu înainte de a mă arunca, la propriu, peste cap, notează jurnaliștii Turnul Sfatului.

Două segmente de drumeție am apucat să parcurgem pe biciclete în cea de-a șasea zi de la plecarea din Putna către Drobeta Turnu-Severin, pe traseul Via Transilvanica. Am plecat din Jeica spre Monor, prin satul Posmuș, segment de 23 de km, urmat de cei 15 km până la Brâncovenești. În cele din urmă, până la finalul zilei aveam să contorizăm aproape 50 de km de traseu.

Advertisements

A fost ziua în care am ieșit din județul Bistrița – Năsăud și am intrat în Mureș, pe un fermecător drum de iarbă care profită de mica luncă a văii Luieriu. A fost imposibil să parcurgem o distanță mai lungă din cauza ploilor care – dac

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Klaus Iohannis: „România salută decizia Suediei de a adera la NATO. Alianţa noastră va fi mai puternică ca niciodată”

Redacția

Sondaj IRES: 42% dintre cei chestionați spun că Orban ar fi mai potrivit pentru președinția PNL, în timp ce pentru Florin Cîțu se pronunță 21%

Redacția

Preşedintele Poloniei, la Bucureşti: „Cel mai important este să oprim imperialismul lui Putin”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site