RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Ce a primit o femeie care a comandat online o pizza „margherita”. Cum a reacționat când a desfăcut ambalajul

Modalitățile online de a comanda mâncare au devenit tot mai eficiente în rândul oamenilor. Dar de multe ori se poate întâmpla să primești fix ceea ce nu îți dorești. Este și cazul unei femeii care a comandat o pizza margherita pentru ea și fiul său. 

Se pare că mămica nu a fost mulțumită de pizza livrată, nici măcar fiul acesteia nu a fost prea încântat când a văzut mâncarea.

Potrivit femeii, pizza lor nu era altceva decât un piure de roșii cu brânză deasupra. Totuși, ideal ar fi ca înainte de a-ți comanda un fel de mâncare, să cunoști mai întâi ingredientele din acel preparat.

Aparent, femeia nu mai mâncase o pizza ”margherita” niciodată.

  

„Pizza asta a fost pur și simplu doar un piure de roșii cu brânză peste tot. Copilul meu de cinci ani a refuzat să o mănânce. Nu mai comand niciodată pizza de la voi.”, a scris femeia supărată.

Însă răspunsul pe care l-a primit a fost unul foarte simplu. Proprietarul restaurantului i-a răspuns: „Pizza Margherita este doar cu roșii și brânză..”

Sursă Foto – Instagram Mâncarea comandată, un stil de viață pentru unii oameni

Unul dintre cele mai evidente beneficii este procesul ușor de comandare al mâncării,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Aproape 30 de migranți au MURIT înecați, în largul Tunisiei, după naufragiul a trei ambarcațiuni

Redacția

Ambasadorul Ungariei a fost convocat la Externe pentru explicații. Discursul antieuropean al lui Viktor Orban de la Tușnad “a fost corectat de MAE”

Redacția

Ursula von der Leyen insistă pentru consolidarea apărării UE /”Lumea este mai PERICULOASĂ”

Redacția
Încarcă...