NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Ce a primit o femeie care a comandat online o pizza „margherita”. Cum a reacționat când a desfăcut ambalajul

Modalitățile online de a comanda mâncare au devenit tot mai eficiente în rândul oamenilor. Dar de multe ori se poate întâmpla să primești fix ceea ce nu îți dorești. Este și cazul unei femeii care a comandat o pizza margherita pentru ea și fiul său. 

Se pare că mămica nu a fost mulțumită de pizza livrată, nici măcar fiul acesteia nu a fost prea încântat când a văzut mâncarea.

Potrivit femeii, pizza lor nu era altceva decât un piure de roșii cu brânză deasupra. Totuși, ideal ar fi ca înainte de a-ți comanda un fel de mâncare, să cunoști mai întâi ingredientele din acel preparat.

Aparent, femeia nu mai mâncase o pizza ”margherita” niciodată.

Advertisements
  

„Pizza asta a fost pur și simplu doar un piure de roșii cu brânză peste tot. Copilul meu de cinci ani a refuzat să o mănânce. Nu mai comand niciodată pizza de la voi.”, a scris femeia supărată.

Însă răspunsul pe care l-a primit a fost unul foarte simplu. Proprietarul restaurantului i-a răspuns: „Pizza Margherita este doar cu roșii și brânză..”

Sursă Foto – Instagram Mâncarea comandată, un stil de viață pentru unii oameni

Advertisements

Unul dintre cele mai evidente beneficii este procesul ușor de comandare al mâncării,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Portalul de investigații jurnalistice Bellingcat, declarat ”indezirabil” în Rusia: ”O ameninţare pentru ordinea constituţională şi securitatea ţării”

Redacția

SUA își cere scuze pentru atacul cu dronă din Kabul, în urma căruia au murit 10 persoane, printre care șapte copii / „Ne vom strădui să învățăm din această greșeală oribilă”

Redacția

Vladimir Putin anunță majorări de salarii și pensii și susține că operațiunea militară se derulează cu succes: Rusia nu are intenția să ocupe Ucraina

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site