NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ce noutăți aduce sistemul iOS 16 proaspăt lansat de Apple și pe ce modele de iPhone poate fi instalat

​​Cea mai nouă versiune de iOS este acum disponibilă şi poate fi instalată pe modele compatibile, aducând cu ea o serie întreagă de funcţii noi, notează news.ro. Sistemul poate fi instalat pe toate modelele începând cu iPhone 8.

Logo AppleFoto: Powerofflowers, Dreamstime.com

În fruntea listei de noutăţi din iOS 16 se află noul lock screen. Ecranul afişat înaintea deblocării poate fi acum personalizat la un nivel destul de mare. Utilizatorii pot să adauge widget-uri şi să schimbe anumite elemente componente precum fonturile textelor.

  

Unele dintre aplicaţiile Apple primesc şi ele funcţii noi, aşteptate de multă vreme de utilizatori. Este cazul opţiunilor de editare şi retragere a mesajelor trimise cu iMessage sau de programare şi retragere a e-mail-uri trimise cu Apple Mail.

Advertisements

Modurile Focus pot fi acum activate pe baza coordonatelor geografice. De exemplu, Modul Work poate fi configurat să intre în funcţiune automat când utilizatorul ajunge la birou şi să fie dezactivat când pleacă de la birou.

Advertisements

Cu o simplă apăsare şi mişcare a degetului, pot fi acum luate obiecte sau persoane din imagini şi trase în alte aplicaţii, de exemplu într-o aplicaţie de chat, pentru a fi trimise cuiva.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cum a inventat Kitty Fisher vedetismul modern

Redacția

Biserica nu poate folosi numele parintelui Arsenie Boca

Redacția

VIDEO SuperLiga: Remiză între Farul Constanța și FC Hermannstadt / Cum arată clasamentul după cinci etape

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site