NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pașcani: Urmărit internațional săltat de polițiștii Biroului Judiciar  

Polițiștii Biroului Judiciar Pașcani au reținut ieri seară un tânăr de 26 de ani care avea de executat o condamnare de un an închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier.

Nicolae Enache, care are domiciliul în Valea Seacă, a fost identificat într-o garsonieră din cartierul Vatra, din municipiul nostru.

Acesta le-a povesiti oamenilor legii că s-a întors de câteva zile în țară pentru a se preda, deorece a aflat că fusese condamnat. S-a oprit acolo pentru a petrece câteva zile cu copilul său. El a declarat că a plătit un avocat pentru a se prezenta la termenele de judecată, înainte de a pleca la muncă în Italia. Se pare că avocatul nu și-a respectat înțelegerea, adică nu s-a prezentat la termenele din proces, iar tânărul a fost condamnat la un an de închisoare pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis. Nicolae Enache a fost introdus în arestul Inspectoratului Județean de Poliție. 

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Sistem de supraveghere video pentru sediul Poliției Locale

Diana Marcu

Tânăr din Hălăucești dispărut în apele râului Siret, descoperit decedat după patru zile

Marius Parteni

Bărbatul „omorât și îngropat” din greșeală va rămâne așa o perioadă. Trebuie să dovedească în instanță că este mai viu ca niciodată!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site