NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii pot solicita ridicarea deșeurilor provenite din demolări și construcții!

Vești bune pentru prietenii mediului înconjurător! Pășcănenii pot apela la operatorul de salubritate Girexim Universal pentru a solicita ridicarea deșeurilor provenite din activitățile de demolare și construcții. Primarul municipiului Pașcani, Marius Pintilie îi încurajează pe cetățeni să se folosească de acest serviciu și să nu depoziteze astfel de deșeuri oriunde. Costul acestei operațiuni este de 30 de lei pe tona de moloz.

„Mesajul pe care vreau să îl transmit pășcănenilor este legat de deșeuri, în special deșeurile rezultate din amenajările interioare, molozul mai bine zis, gresie, faianță, resturi de cărămidă, tencuială, rigips. Fac apel către pășcăneni să contacteze telefonic operatorul Girexim. El este obligat să ridice aceste deșeuri. Vestea bună, pentru cei interesați de acest subiect este că tona de astfel de deșeuri este undeva la 30 de lei”, a declarat Marius Pintilie.

Numărul de telefon la care se pot face solicitări este 0743.104.344.

Important de precizat este faptul că, există și tipuri de deșeuri rezultate din construcții, contaminate cu substanțe periculoase cum ar fi azbest, crom, plumb, mercur, iar unele dintre acestea au efecte negative asupra sănătății și mediului.

  
Advertisements

Related posts

Autostrada „Unirii” A8: Traseul final stabilit pentru tronsonul Tg. Neamț – Iași – Ungheni. Modificări mari lângă Iași față de varianta din 2011

Redacția

ApaVital crește prețul apei potabile începând cu 1 iulie 2017

Marius Parteni

Surse: Loganul primarului nu avea nimic. Vezi ce au fost nevoiți cei din service să constate ca „defecțiune”!

Răzvan Grecu
Încarcă...