NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Spitalul Municipal Pașcani: 3 persoane au decedat în 24 de ore, la ATI secția Covid-19

18 decese asociate Covid-19, în ultimele 24 de ore în județul Iași, 3 dintre ele la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. În cadrul unității medicale din municipiu, secția ATI coronavirus, toate cele 7 paturi destinate pacienților cu formă gravă, sunt ocupate. Incidența cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori, calculată pe ultimele 14 zile, în Pașcani este de 6.06. Municipiul a trecut de incidența de 6, pe data de 20 octombrie.

Conform Direcției de Sănătate Publică Iași, în ultimele 24 de ore în județ s-au înregistrat 715 cazuri noi de coronavirus.

Vestea bună este că la Pașcani, în ultima perioadă, a crescut numărul persoanelor vaccinate. Astăzi, conform platformei naționale de vaccinare, sunt disponibile la centrul de vaccinare din cadrul primăriei,1.015 locuri cu serul Pfizer.

Advertisements

Related posts

Raed Arafat explică noile restricții. De ce a fost limitată circulația pe timp de noapte și de ce se închid magazinele la ora 21

Redacția

Administratorul public al municipiului îndeamnă pășcănenii să se vaccineze: „Este singura cale de a revenit cât mai repede la normalitate!”

Iulia Atodiresei

Victimele poleiului: peste 20 de cazuri pe zi la Spitalul Municipal Paşcani

Ema Roman
Încarcă...