RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pășcănean adus în cătușe la spital. Mama sătulă de scandalurile fiului, l-a dat pe mâna poliției

Aburii alcoolului consumat în exces l-au adus pe un bărbat din Pașcani la spital, dar nu oricum, ci încătuşat. În vârsta de 32 de ani, acesta este luat în evidenţa medicilor ca având afecţiuni psihice.

 Miercuri, 19 septembrie, Mihai Grigore s-a lăsat vrăjit de Bachus, a băut mai multe pahare de tărie şi a început să facă scandal . Mama acestuia a sunat la Poliție a doua zi dimineață pentru că bărbatul a devenit agresiv în timpul nopții și a spart mai multe lucruri prin casă. Mihai Grigore nu este la prima faptă de acest gen, dovada fiind și mărturiile vecinilor care s-au săturat de scandalurile făcute de acesta indiferent la ce oră de zi sau de noapte. 

Polițiștii care l-au însoțit la spital ne-au spus că la vederea echipajului pacientul nu a fost reticent, acceptând să fie preluat şi transportat la Compartimentul de Primire Urgenţe al Spitalului Municipal unde i s-a stabilit diagnosticul de tulburare organică a personalității și a fost transportat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola din Iași. Mihai Grigore este un client mai vechi  al polițiștilor și al medicilor.

  

În luna aprilie a acestui an, acesta a fost lovit în cap cu un par, la coaste și în față după ce un prieten de pahar i-a luat doi lei, niște țigări și cureaua de la pantaloni.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Campania de recoltare a păioaselor

Redacția

ISU Iași: MARŢI 13 – ZIUA INFORMĂRII PREVENTIVE. Ziua porților deschise la subunitatea de pompieri Pașcani

Redacția

Și-a băgat cuțitul în burtă după o ceartă cu părinții

Oana Cordoneanu
Încarcă...