NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pășcănean adus în cătușe la spital. Mama sătulă de scandalurile fiului, l-a dat pe mâna poliției

Aburii alcoolului consumat în exces l-au adus pe un bărbat din Pașcani la spital, dar nu oricum, ci încătuşat. În vârsta de 32 de ani, acesta este luat în evidenţa medicilor ca având afecţiuni psihice.

 Miercuri, 19 septembrie, Mihai Grigore s-a lăsat vrăjit de Bachus, a băut mai multe pahare de tărie şi a început să facă scandal . Mama acestuia a sunat la Poliție a doua zi dimineață pentru că bărbatul a devenit agresiv în timpul nopții și a spart mai multe lucruri prin casă. Mihai Grigore nu este la prima faptă de acest gen, dovada fiind și mărturiile vecinilor care s-au săturat de scandalurile făcute de acesta indiferent la ce oră de zi sau de noapte. 

Polițiștii care l-au însoțit la spital ne-au spus că la vederea echipajului pacientul nu a fost reticent, acceptând să fie preluat şi transportat la Compartimentul de Primire Urgenţe al Spitalului Municipal unde i s-a stabilit diagnosticul de tulburare organică a personalității și a fost transportat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola din Iași. Mihai Grigore este un client mai vechi  al polițiștilor și al medicilor.

Advertisements
  

În luna aprilie a acestui an, acesta a fost lovit în cap cu un par, la coaste și în față după ce un prieten de pahar i-a luat doi lei, niște țigări și cureaua de la pantaloni.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Lacrimi, flori și salve de foc la înmormântarea Irinei Airinei, jandarmerița ucisă pe trecerea de pietoni

Redacția

Și-a ținut promisiunea. Părintele Cojocar a revenit la Gabriel, băiețelul a cărei casă a fost mistuită de incendiu

Redacția

Unic în România. Laboratoarele UMF Iaşi produc, după doi ani de cercetări, piele artificială

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site