NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Partidul lui Diaconescu de la Pașcani iși caută o nouă conducere

În curând, Organizația locală a Partidului Poporului Dan Diaconescu va organiza alegeri pentru a-și desemna o nouă conducere. Potrivit liderului organizației județene PP-DD Iași, Vlad Hogea, odată cu excluderea din partid al fostului președinte, Radu Movileanu, interimatul este deținut de către Vasile Ilade, fost polițist.

€œLa ora actuală, interimatul de președinte al Organizației Locale PP-DD Pașcani este ocupat de către domnul Vasile Ilade. După luna august o să organizăm alegeri pentru a stabili conducerea organizației. Cred că acestea vor avea loc cel mai probabil în luna septembrie”, a declarat, contactat telefonic, președintele PP-DD Iași, Vlad Hogea. De menționat ar fi faptul că fostul candidat PP-DD la funcția de primar, Radu Movileanu, a fost exclus din partid înainte de a ocupa un post de consilier în Consiliul Local Municipal. Motivele care au stat la baza excluderii au constat în faptul că acesta nu s-a implicat deloc în campania electorală din 10 iunie și că ar fi făcut blat în campanie cu Grigore Craciunescu (PNL) și Leonard Rusu (independent). Radu Movileanu precizează la vremea respectivă că nu este vorba despre blat în ceea ce privește excluderea sa din partid, ci despre banii pe care unii membri i-au dat ca să ajungă pe funcția sa.

sursa: bzi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Candiatul PNL Pașcani pentru Camera Deputaților a dat startul campaniei:”Voi lupta, voi face totul pentru ca viața cetățenilor din această zonă să se schimbe în bine” (VIDEO)

Marius Parteni

Peste 850.000 buletine de vot pentru alegerile prezidențiale în județ

Redacția

(P) Obiectivele Partidului Mișcarea Populară în Parlamentul European

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site