RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Caz şocant la Spitalul de Copii din Iaşi: un sugar de 16 zile a fost internat în stare critică din cauza deshidratării acute

Un băieţel de 16 zile a fost transferat de la spitalul din Paşcani la unitatea de pediatrie din Iaşi în stare foarte gravă din cauza deshidratării. Cazul a fost semnalat Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi.

Un băieţel de doar 16 zile din Paşcani a ajuns marţi, 31 iulie, în stare critică la Spitalul de Pediatrie „Sfânta Maria” din Iaşi. Iniţial, mama sugarului s-a dus la unitatea medicală din Paşcani pentru că micuţul avea diaree, însă medicii de acolo s-au văzut depăşiţi de gravitatea situaţiei şi l-au transferat la Iaşi.

Bebeluşul este internat la Reanimare, dar medicii sunt rezevaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire. Cazul a fost semnalat Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi întrucât este posibil ca mama să nu-l fi alăptat corespunzător.

  

„Pacientul a ajuns la spital cu un sindrom de deshidratare acută gravă, cu pierdere de greutate şi a fost internat la Terapie Acută- Reanimare Pediatrică. Copilul a fost internat iniţial la Paşcani pentru diaree. Starea lui este foarte gravă”, spune doctorul Elena Hanganu, purtătorul de cuvânt de la Spitalul de Pediatrie „Sfânta Maria” Iaşi.

sursa: adevarul.ro

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Caravana cu Medici – Filiala Iași a atins numărul de 1000 de beneficiari ai cursurilor de Educație Medicală

Redacția

Accesul în magazinele alimentare din mall-uri, permis și celor fără certificat COVID. Raed Arafat: Cu spațiu de 4 metri pătrați de persoană

Redacția

Poziţia managerului Costică Pânzaru faţă de acuzele aduse de un medic:”E o prostie. Nu dă nimeni concurs cu mine”

Ema Roman
Încarcă...