NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Caz şocant la Spitalul de Copii din Iaşi: un sugar de 16 zile a fost internat în stare critică din cauza deshidratării acute

Un băieţel de 16 zile a fost transferat de la spitalul din Paşcani la unitatea de pediatrie din Iaşi în stare foarte gravă din cauza deshidratării. Cazul a fost semnalat Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi.

Un băieţel de doar 16 zile din Paşcani a ajuns marţi, 31 iulie, în stare critică la Spitalul de Pediatrie „Sfânta Maria” din Iaşi. Iniţial, mama sugarului s-a dus la unitatea medicală din Paşcani pentru că micuţul avea diaree, însă medicii de acolo s-au văzut depăşiţi de gravitatea situaţiei şi l-au transferat la Iaşi.

Bebeluşul este internat la Reanimare, dar medicii sunt rezevaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire. Cazul a fost semnalat Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi întrucât este posibil ca mama să nu-l fi alăptat corespunzător.

  

„Pacientul a ajuns la spital cu un sindrom de deshidratare acută gravă, cu pierdere de greutate şi a fost internat la Terapie Acută- Reanimare Pediatrică. Copilul a fost internat iniţial la Paşcani pentru diaree. Starea lui este foarte gravă”, spune doctorul Elena Hanganu, purtătorul de cuvânt de la Spitalul de Pediatrie „Sfânta Maria” Iaşi.

Advertisements
Advertisements

sursa: adevarul.ro

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

În 15 județe crește rata de infectare cu coronavirus. Aproape 1.300 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Redacția

Serotonina: Ce dezechilibre pot apărea în organism în absența ei

Redacția

Rafila: Vaccinul anti-COVID ar putea costa între 5 euro și 20 de euro, primele doze ar putea să apară până la finalul anului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site