NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Pantazi negociază în numele AgroComplex Lunca preluarea unor proprietăți ale societății Legume SA

Newspascani.com a relatat vineri, 9 februarie, despre faptul că terenurile concesionate de la Consiliul Local de către societatea Legume SA sunt acum la dispoziția Comisiei Locale de Fond Funciar. Cu privire la acest subiect au apărut noi informaţii. 

Conform unor surse neoficiale, pe terenurile și bunurile aparținând acestei societăți a pus ochii firma primarului Dumitru Pantazi, AgroComplex Lunca SA. Negocieri în acest sens au avut loc între fiica lui Mihai Jitaru, administratorul societății decedat într-un accident rutier, și edilul municipiului.

Chiar dacă a rămas fără cele 50 de hectare concesionate de la Consiliul Local, Legume SA are în proprietate aproximativ 15.000 metri pătrați de teren, unde se află mai multe construcții, conform unor date oferite de purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani. AgroComplex are interes să își dezvoltate activitățile de profil în zonă, și cel mai probabil va încerca să preia parte din terenuri de la cei care vor fi puși în proprietate.

Legume SA trece prin mari probleme financiare în ultimul timp, având datorii către diverși furnizori, dar și la bugetul local.

Am încercat să obținem un punct de vedere oficial de la Dumitru Pantazi și reprezentanți ai societății Legume SA, dar nu am reușit acest lucru.   

Advertisements

Related posts

Angajatorii devin mai prudenţi cu angajările odată cu apropierea alegerilor

Redacția

La Ministerul Finanțelor e criză financiară

Redacția

11 locuri de muncă la Protecţia Copilului Iaşi, printre care trei pentru psihologi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site