NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Palatul lui Gigi Becali din centrul Capitalei, vandalizat. Jigniri și amenințări scrise cu vopsea neagră pe ziduri

Anchetă penală după ce clădirea monument istoric din centrul Capitalei, deținută de patronul clubului de fotbal FCSB, a fost vandalizată. Gardul imobilului a fost măzgălit cu vopsea neagră, fiind scrise jigniri și amenințări la adresa omului de afaceri George Becali.

Palatul lui Gigi Becali din centrul Capitalei, vandalizat FOTO: Inquam Photo/ Octav Ganea

A fost deschisă o anchetă pentru distrugere și amenințare după ce zidurile palatului lui Gigi Becali au fost mâzgălite de ultrașii nemulțumiți.

Secția 1 Poliție a fost sesizată, luni, prin apel 112, de către un agent de pază, că persoane necunoscute au scris cu vopsea, vandalizând gardul unui imobil din sectorul 1, pe care acesta îl avea în pază. Imobilul în discuție este palatul lui George Becali, patronul FCSB.

  

Polițiștii Secției 1 Poliție care au constatat că aspectele sesizate de agentul de pază se confirmă și au fost declanșate cercetări pentru distrugere și amenințare.

Ultrașii de la FCSB au mâzgălit zidurile Palatului lui George Becali și pe cele ale bazei de pregătire, nemulțumiți de plecarea antrenorului Edi Iordănescu. Ei au scris cu vopsea mesaje cu caracter obscen și amenințătoare la adresa patronului FCSB.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Neculai Tarcan – din nou la cârma echipei naţionale de rugby

Ema Roman

20 de medalii pentru sportivii Clubului Argus din Târgu Frumos! Ei au participat la Turneul Final al Campionatului Naţional de Scrabble

Ema Roman

Fotbal, Liga a III-a (Seria I, play-off). CSM Kosarom Paşcani – Petrotub Roman (ora 18:00). Păşcănenii pot decide promovata

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site