NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Organigrama Primăriei se schimbă: apar directori noi!

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local ce va avea loc luni 31 mai se află și un proiect de hotărâre privind modificarea actualei organigrame a Primăriei și a statului de funcții. Inițiativa, care poartă semnătura primarului Marius Pintilie, va intra în vigoare dacă majoritatea consilierilor locali o va vota.

Conform proiectului de hotărâre publicat pe site-ul municipalității, Serviciul de Asistență Socială va deveni direcție și va funționa sub tutela Consiliului Local și în directa supraveghere a secretarului general Irina Jitaru. Această schimbare a mai fost susținută de Marius Pintilie, în anul 2016, atunci când se afla în opoziției și din postura de consilier local a avut o inițiativă asemănătoare, însă nu a primit voturile necesare în legislativul local.

O altă modificare semnificativă este transformarea Serviciului de Urbanism în Direcție și modificarea Direcției Administrative în Serviciu.

O schimbare radicală va fi și în organizarea Muzeului Municipal Pașcani care va căpăta personalitatea juridică și va avea mai mult personal, 8 angajați față de 3 cât sunt în prezent. Motivația acestei schimbări este dată de proiectul de Reabilitarea a Palatului Cantacuzino, finanțat din bani europeni, în care Primăria s-a angajat că va organiza activitatea Muzeului Municipal. Activitatea acestuia va fi sub tutela Consiliului Local și coordonarea viceprimarului Cristian Rățoi.

  

Reamintim că, pe ordinea de zi a ședinței de CL de săptămâna viitoare se află și un proiect de hotărâre privind reorganizarea societății CLP Ecoserv SRL, iar pe site-ul Primăriei Municipiului Pașcani a fost pus în dezbatere publică modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Clublui Sportiv Municipal Pașcani.

Advertisements

Related posts

DNA sesizat să verifice de ce primarul ignoră o decizie judecătorească ce vizează secretarul instituţiei

Răzvan Grecu

Execuție publică: Primarul și consilierii locali atacați dur de pășcăneni pe subiectul ApaVital. Rățoi și Pantazi promit un verdict în 2-3 zile

Marius Parteni

Planul de pietruire a străzilor din cartierele și suburbiile din Pașcani

Marius Parteni
Încarcă...