NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Operatorii de taximetrie din Pașcani convocați la o ședință, de primarul municipiului (DOC)

Primăria Pașcani organizează la finalul acestei săptămâni, o întâlnire cu operatorii de taxi autorizați de pe raza municipiului. Ședința este programată vineri, 21 mai, ora 11.00, la sediul instituției.

Scopul întâlnirii este acela de a fi discutate probleme ce țin de desfășurarea activității de transport persoane.

„Toți transportatorii autorizați în regim de taxi de pe teritoriul Municipiului Pașcani, care dețin autorizații valabile emise de Primăria Pașcani, sunt invitați la o ședință la care va fi prezent primarul Marius Pintilie. Vor fi discutate probleme curente în legătură cu desfășurarea activității de transport persoane în regim de taxi de pe teritoriul Municipiului Pașcani. Fiecare transportator autorizat va fi reprezentat de o singură persoană împuternicită de firma pe care o reprezintă”, se arată într-un anunț publicat pe pagina instituției.

Actualul primar a anunțat încă din luna aprilie că va urma o asemenea discuție și că vor fi efectuate controale în activitatea taximetrelor.

  

Vasile Avasiloaie, șeful Poliție Locale, a afirmat într-o emisiune de la Actualitatea Tv din aceeași lună, că sunt cel puțin nouă mașini de taxi care nu dețin licență. Mai mulți taximetriști se află într-un proces cu autoritatea locală, întrucât nu li s-au prelungit autorizațiile. Avasiloaie a fost de părere că ar trebui găsite soluții, astfel încât toți operatorii de taxi să își desfășoare activitatea legal. Amenzile pentru practicarea activității de taxi fără licență sunt de până la 25.000 de lei.

DOCUMENT

Advertisements

Related posts

Fostul secretar al Primăriei a câștigat un proces cu RAGCL. Procurorii DNA cercetează cazul!

Răzvan Grecu

Ședință extraordinară de Consiliu Local, Pașcani-6 mai (VIDEO)

Redacția

Concurs pentru postul de director general al PSA. Iată candidații înscriși

Marius Parteni
Încarcă...