NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Olariu încearcă să se delimiteze de PSD! Demisie din comisii unde a fost desemnat

Situație greu de înțeles în rândul consilierilor locali. Unul dintre aceștia a refuzat să facă parte din Consiliile de Administrație unde a fost desemnat, pe motiv că locurile ar fi fost atribuite politic.

Sorin Olariu, de la PMP, a votat ordinea de zi a ședinței ordinare ce a avut loc ieri, dar ulterior a anunțat că nu participă la proiectele ce vizează desemnarea membrilor Consiliului Local în Consiliile de Administrație al entităților din subordine.

Motivul este acela că aceste numiri s-ar face pe criterii politice, iar persoanele nominalizate, chiar dacă pe alocuri nu sunt remunerate financiar, ar fi membri de partid. Olariu nu a dorit să își exprime în clar decizia, mai ales că a fost de acord cu ordinea de zi, propusă de actuala administrație.

Mai mult, deși se află într-o alianță cu PSD, reprezentatul PMP nu a făcut propuneri asupra unor membri de partid, ce ar fi putut face parte din structuri.

  

După ședința de Consiliu Local, Olariu a postat pe pagina de facebook o demisie prin care anunța că nu vrea să facă parte din comisiile pentru evaluarea și asigurarea calității în unitățile de învățământ și cea privind evaluarea ofertelor depuse la procedura de licitație privind închirierea spațiilor cu altă destinație decât locuințe.În aceste comisii a fost propus  de cei din PSD.   

Nu la fel a procedat Sorin Olariu atunci când primar era Dumitru Pantazi, iar social-democrații ocupau majoritatea locurilor în aceste consilii.

Advertisements

Related posts

ApaVital S.A. a pierdut încă un proces cu municipiul Pașcani DOC

Răzvan Grecu

Primăria Paşcani are din nou purtător de cuvânt – Cristian Menegon şi-a reluat funcţia

Ema Roman

Zuzan a câștigat procesul cu Pantazi! Primăria trebuie să-i achite fostului secretar o sumă importantă de bani!

Răzvan Grecu
Încarcă...