RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Oameni cu suflet mare au sărit în ajutorul mamei bolnave care are un copil cu cancer

 

Asociaţia ieşeană „AMA – Zâmbet de copil” a reuşit să strângă banii necesari pentru mama unui copil grav bolnav, care nu îşi permite să urmeze tratamentul necesar, dar şi pentru copilul care se luptă cu boala. Băiatul are 14 ani şi a fost diagnosticat cu tumoră femur stâng de la vârsta de 11 ani, a fost operat, însă boala s-a agravat ducând la metastaze pulmonare. 

  

 

Mama copilului nu putea urma tratamentul recomandat de medici din cauza lipsei banilor, spunând că băiatul este pe primul plan. „Mama a început tratamentul prescris de medici, iar băiatul a început să facă morfină la şase ore şi nu mai are dureri aşa mari, noi zilnic mergem la ei. Am predat mamei bănuţii primiţi şi am cumpărat ce mai avea nevoie. Suplimentar, am donat secţiei scutece, pleduri şi lapte praf pentru copiii aflaţi acolo. Mulţumim din suflet celor care au donat”, au precizat membrii asociaţiei într-o postare pe o reţea de socializare. Mai mult, asociaţia a îndeplinit un alt vis al copilului şi anume cel de a avea un laptop pe care să îl folosească în timpul petrecut în spital. 

„Când am întrat în salon cu acest cadou minunat, s-a luminat la faţă şi a început să zâmbească, a vorbit cu noi şi a spus că visul lui a devenit realitate. Am mai dăruit mamei pijamale, produse de igienă, haine de schimb pentru întoarcerea lor acasă, dar nu în ultimul rând, am dăruit multă dragoste din partea noastră”, au completat aceştia. Cine îşi doreşte să ajute în continuare familia este rugat să solicite mai multe detalii la numărul de telefon 0758562522, banii putând fi depuşi în contul deschis la CEC Bank, contul în lei fiind RO18CECEIS0130RON1151240, iar cel în euro RO69CECEB000C1EUR0305939

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Poveşti de groază din Maternitatea „Cuza Vodă“:32 de ore de travaliu!

Redacția

AJOFM Iași: 3,22 % –  rata şomajului înregistrat la finele lunii iunie 2023

Redacția

Delgaz explică motivul pentru care se întrerupe curentul pe strada Gării

Irina Gherasim
Încarcă...