RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

O seară plină de emoții la vernisajul PROinART

Fundația Proinvest a sărbătorit ieri, 1 septembrie, finalul atelierului de pictură PROinART organizat de-a lungul verii. Copii, părinți și alți membri ai comunității au dat curs invitației la vernisaj, o expoziție de artă cu toate lucrările individuale și colective ale copiilor participanți.

Într-o atmosferă creativă, aceștia au discutat despre artă, au fost premiați și au socializat, împărtășind impresii despre prima activitate finanțată și coordonată 100% de către Fundație.

Fundația Proinvest este un ONG non-profit înființat la începutul acestui an din dorința de a oferi comunității noastre soluții în sferele de interes care stau la baza unei societăți moderne. Fundația va interveni și va sprijini tinerii pentru a-și atinge potențialul în activitatea educațională și extra-curriculară, va acorda atenție comunităților defavorizate și cazurilor sociale, cu scopul de a îmbunătăți standardele de calitate a vieții.

Astfel, membrii consiliului promit că activitățile Fundației nu se vor opri aici, ci vor urma și alte oportunități de dezvoltare pentru toți cei dornici să li se alăture. 

  

Related posts

Doi lei au scăpat de la ZOO Rădăuţi. A fost emis mesaj de alertă extremă

Redacția

Pășcănenii au apreciat în noaptea de Revelion mai mult focul de artificii decât spectacolul de muzică

Teona Gherasim

Expoziție Iorga – Titanul Istoriei Naționale la Casa de Cultură

Teona Gherasim
Încarcă...