NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Vlad Voiculescu, se declară ”disperat” de ministrul Rafila: ”Ce om întreg la minte nu ar face măcar ceva serios în 9 luni (!!!) de mandat? Ceva…orice” / ”Fabulosul doctor cu epoleți Rafila (…) de 9 luni comentează și se vaită” / ”Cât de puturos și de blazat să fii?”

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, se declară ”disperat” de activitatea actualului ministru Alexandru Rafile, despre care spune că ”l-a apreciat cândva”. Voiculescu îi reproșează social-democratului într-o postare pe pagina sa de Facebook că deși are la îndemână un buget consistent, timp de 9 luni nu a făcut nimic.

”De mai bine de un an mă abțin cât pot să îmi revărs aici disperarea pe care o simt uitându-mă cum țara asta este distrusă pe toate planurile de un grup de indivizi cu interese mici și fără nicio ambiție pentru noi toți, pentru România.

Fabulosul doctor cu epoleți Rafila reușește ceva ce nimeni altcineva nu a reușit.

Omul ăsta pe care l-am apreciat cândva are la dispoziție resurse mai mari decât toți miniștrii sănătății din ultimii 30 de ani la un loc. Cu toate astea, de 9 luni comentează și se vaită. Nu știe nici el bine de ce”, susține Voiculescu.

Advertisements
Advertisements
  

După ce notează că are 1,7 miliarde de euro la dispoziție doar din PNRR, doar pentru spitale, că ”are puterea să aleagă din 49 de proiecte de spitale” și că a avut din prima zi de mandat posibilitatea ”să formeze o echipă nou-nouță,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

O nouă minivacanță pentru români la începutul anului 2019

Redacția

BBC: Emma Răducanu, personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie – Mesajul campioanei de la US Open

Redacția

Dovezile contrazic afirmațiile Rusiei, care susține că nu a lovit mall-ul din Kremenciuk, unde au murit cel puțin 18 civili (The Guardian)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site