NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

O nouă înregistrare din biroul secretarului Irina Jitaru: concursul de la bibliotecă! (AUDIO)

NewsPascani publică azi o nouă înregistrare făcută în biroul secretarului UATM Pașcani, Irina Jitaru. Subiectul este același ca în prima înregistrare: concursurile organizate de Primărie pentru funcțiile publice. Dacă ieri am prezentat cum Jitaru povestea cum se truchează concursurile în Primărie, astăzi o ascultăm despre riscurile, în viziunea sa, pe care trebuie să și le asume cei care doresc să conducă Biblioteca Municipală  Pașcani „Leonard Gavriliu”.

Irina Jitaru susține că fostul director al bibliotecii, Iustina Fronea a demisionat din funcție, din cauza articolelor apărute în presă. Secretarul Primăriei nu a dat nume, dar din context se înțelege că dacă cineva ar candida împotriva actualului director, Mihaela Cojocaru, și ar câștiga, atunci ar avea parte de articole negative în publicația condusă de soțul acesteia, Cătălin Cojocaru.

„I-a dat la picioare până femeia (n.r. Iustina Fronea fost director al Bibliotecii Municipiului Pașcani) și-a dat demisia și a plecat. O spus dom`le eu nu pot să lucrez  într-un asemenea mediu, numai cu panaramă și numai cu scandal, eu îs nevastă de preot,  eu nu stau să mă stuchesc cu asta (n.r. Mihaela Cojocaru actual director al Bibliotecii Municipiului Pașcani) aici să mă fac de râs.  Eu vă spun că dacă se scoate la concurs și câștigi tu sau cine vreți voi, ăla (Cătălin Cojocaru, jurnalist Bit TV) numai de  astea are în ziar, ” se aude pe înregistrarea publicată astăzi, de NewsPascani.

După demisia Iustinei Fronea din funcția de director al bibliotecii, funcția este ocupată interimar, de aproximativ 10 ani de Mihaela Cojocaru. Deocamdată postul nu este scos la concurs.

  

Jurnalistul Cătălin Cojocaru nu a dorit să comenteze spusele Irinei Jitaru.

Advertisements

Related posts

Primăria Pașcani achiziționează servicii de publicitate!

Redacția

Doar jumătate dintre satele din județ sunt conectate la reţeaua de apă

Redacția

Patrimoniul Legume S.A, între trecut și prezent: 50 de hectare teren plimbate prin acte publice, revendicate într-un mod suspect! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...