RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EvenimentSport

O fetiță de la CSM Pașcani, printre cele mai bune junioare fotbaliste din țară! Convocată la Centrul Național de Fotbal Buftea, a fost desemnată “Cel mai bun portar”

 70 de jucătoare din țară s-au antrenat, timp de trei zile, la Centrul Național de Fotbal Buftea, alături de antrenorii de la loturile naționale de junioare!

La finalul primei tabere (10-13 iunie 2024) Denisa Ghioc , de la CSM Pașcani, antrenată de Marian Ivan, a fost desemnată “Cel mai bun portar”, fiind premiată de reprezentanții FRF.

Împărțite în două grupe a câte 35 jucătoare, tabăra s-a desfășurat pe parcursul a două perioade: 10-13 iunie și 16-19 iunie. Jucătoarele convocate la această acțiune au fost urmărite pe parcursul anului de către coordonatorii FRF, prioritate având jucătoarele născute în anul 2011!

Aceasta este prima acțiune organizată la acest nivel de către FRF, obiectivul principal fiind acela de a le oferi tinerelor jucătoare experiențe similare cu cele pe care ar putea să le trăiească în viitor, la loturile naționale de junioare, dacă vor continua să muncească și să lucreze pentru atingerea acestui obiectiv.

  

Astfel, cele mai bune 70 de junioare născute în anul 2011 au fost monitorizate pe parcursul celor trei zile desfășurate la CNF Buftea de către staff-ul lotului de junioare U15, coordonat de antrenorul principal, Ionuț Florea. La meciurile organizate în cadrul taberelor au fost prezenți și antrenorii celorlalte reprezentative ale României, dar și selecționerul primei reprezentative, Massimo Pedrazzini.

La finalul fiecărei tabere, antrenorii federali le-au oferit medalii, tricouri și câte o minge fiecărei participante. Cele mai bune jucătoare pe posturile lor au plecat acasă cu o motivație suplimentară, un trofeu individiual pentru prestația din cele trei zile de pregătire.

Denisa Ghioc este din Topile iar pasiunea pentru fotbal o are încă de când era mică.

CSM Pascani Oficial 

Related posts

VINE CRĂCIUNUL! Spectacol de teatru și colinde (VIDEO)

Redacția

Tânără din Hălăucești, în echipa “Șefi la cuțite”, sezonul 13 (foto și video)

Carmen Bălăceanu

Simona Halep, retragere neașteptată de la Linz. Semifinala românească a fost anulată, iar Jaqueline Cristian merge în finală

Redacția
Încarcă...