RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

O femeie respectată, profesor universitar la Iași, a fost prinsă aproape de comă alcoolică la volanul unei mașini de lux! A ajuns în arestul Poliției!

Scene incredibile la Iași după ce un profesor universitar a fost prins aproape de pragul comei alcoolice la volan. De beată ce era nu a putut fi testată, dar a acceptat să i se preleve probe biologice de sânge. În urma analizelor a rezultat faptul că femeia avea o alcoolemie record.

O femeie a fost prinsă în zona Păcurari beată mangă la volanul unui autoturism marca Audi. Polițiștii au oprit-o pentru control, iar aceasta mirosea puternic a alcool. Au vrut să o testeze cu aparatul alcooltest, însă aceasta nu a fost în stare să sufle. Femeia se numește Liliana Vornicu Albu și este Conf. univ. dr. ing. în cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au oprit, pentru control, pe raza municipiului Iași, un autoturism condus de o femeie, de 57 de ani, din municipiul Iași. Aceasta emana halenă alcoolică, însă nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest. Femeia a fost condusă la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 29 ianuarie, femeia a fost reținută de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul I.P.J. Iași. Aceasta urmează să fie prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

  

Nimeni nu își explică cum a ajuns femeia într-o asemenea stare. În universitate, Liliana Vornicu Albu este cunoscută ca fiind un cadru didactic devotat și respectat.

sursa www.bzi.ro

Related posts

Laptele şi cornul pentru judeţul Iaşi costă 3,7 milioane de euro

Redacția

Cum sunt intimidaţi afaceriştii din Iaşi de clanul Corduneanu: „Să vezi ce răngi în cap îţi dau eu cât de curând”

Redacția

Târgul locurilor de muncă pentru refugiații ucraineni de la Iași, primul organizat în țară

Redacția
Încarcă...