NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Alternativa pentru Demnitate Națională are candidat pentru Primăria Lespezi

Recent organizată pe zona Pașcani, formațiunea politică Alternativa pentru Demnitate Națională anunță un prim candidat pentru funcția de primar.

Este vorba despre un tânăr de 35 ani, care va intra în cursa pentru Primăria Lespezi.

Candidatul ADN este Gabriel Mihai Spătaru, înscris recent în formațiunea politică. În jurul acestuia se va alcătui și lista pentru viitorul Consiliu Local.

Gabriel Mihai Spătaru este căsătorit, are trei copii, din care doi sunt gemeni. A lucrat mulți ani în Belgia, iar de curând s-a întors acasă. „Îmi propun să contribui la dezvoltarea localității noastre”, subliniază candidatul ADN.

Acum are propria afacere, în domeniul montajului de echipamente și accesorii pentru lifturi. Dragoș Ionescu, coordonatorul Alternativa pentru Demnitate Națională pe zona Pașcani:„Mă bucur să avem un asemenea candidat, tânăr. Cu siguranță va reuși să câștige încrederea cetățenilor din comună”.

loading...
Advertisements

Related posts

Șefia PSD Iași atacată de un senator ales pe axa Pașcani, Târgu-Frumos și Podu Iloaiei

Marius Parteni

Olariu îi acuză pe doi membri USR și Plus că părinții lor au devalizat bugetele Primăriei. Rotaru de la USR: „Ce pot să spun despre cineva care votează cot la cot cu PSD-ul? Preia și tehnicile! Minciunile lui sunt halucinante”

Oana Cordoneanu

Nichita și-a scos pălăria în fața liderilor de partid din Pașcani- Tg. Frumos-Podu Iloaiei și Hârlău

Marius Parteni
Încarcă...