RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

O femeie gravidă și-a ales numele fetiței sale, de pe crucile unui CIMITIR. Deși a fost criticată, ea a dezvăluit ce a ales de pe o piatră funerară

Anul acesta, în luna mai, Haley Hodge, o femeie din Statele Unite, a fost criticată după ce a publicat în video pe TikTok în care mărturisea că merge în cimitire pentru a găsit un nume potrivit pentru fiica ei, care urma să se nască în curând.

În timp ce unii au fost șocați de ideea sa, alții au susținut-o pentru gândirea inedită. Astfel, fiica ei poartă numele unui străin îngropat într-un cimitir din Carolina de Nord.

De curând, proaspăta mămică a dezvăluit că a luat decizia ca cea mică să se numească Salem, un nume pe care ea și familia ei l-au găsit pe piatra funerară a unui veteran. Acest nume înseamnă „calm, siguranță și complet”, a spus femeia, care mai are trei copii.

„M-am gândit doar că merg într-un loc unde sunt bunici și prietenii lor cei mai buni, oameni iubiți. Nu îl văd ca pe un loc rău. Au fost oameni care au trăit vieți bune cred și au fost oameni buni”, a declarat Haley pentru people.com.

  

FOTO – Profimedia

Intra pe canalul GANDUL de Whatsapp!  » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Viktor Orban: ”Vom rezista ideilor nebuneşti ale birocraţilor de la Bruxelles”

Redacția

Ucraina răspunde celor care critică stagnarea contraofensivei: Echivalează cu un scuipat în fața soldaților. Erdoğan merge la Soci pe 4 septembrie

Redacția

A murit fostul dictator al Coreei de Sud, Chun Doo-hwan, supranumit „Călăul de la Gwangju”

Redacția
Încarcă...