NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

O companie din Paşcani inovează în domeniul siguranţei rutiere

Compania păşcăneană Proinvest Group participă în zilele de 20 şi 21 octombrie, la o expoziţie naţională Expo Trafic, cu materiale pentru construcţia şi întreţinerea infrastructurii de transport.

 

La eveniment, Departamentul de Securitate Rutieră al companiei, se va prezenta cu două produse. Este vorba despre parapetul rutier şi panourile fonoabsorbante.

“Zilele acestea vom participa la un târg expoziţional în România, expo Trafic, referitor la sisteme de siguranţă şi securitate rutieră. După cum ştiţi, în Paşcani, noi funcţionăm pe zona de structuri metalice, iar acest departament de securitate rutieră este o prelungire a structurilor metalice. Noi producem parapet rutier sistem românesc, şi parapet conform cerinţelor europene”, a precizat Ciprian Ungureanu, manager produs Sisteme de Infrastructură Proinvest Group. 

Ciprian Ungureanu subliniază necesitatea siguranţei rutiere în România, şi faptul că Proinvest este un producător român care se pliază pe aceste nevoi şi crează produse conform normelor în vigoare. 

“În afară de parapetul rutier, ne vom prezenta la această expoziţie şi cu panouri fonoabsorbante. Încercăm să explicăm necesitatea siguranţei rutiere în România, din cauza faptul că suntem în momentul de faţă pe primul loc la numărul de accidente, la nivel european, şi faptul că suntem producători, suntem români, şi încercăm să dăm  de lucru oamenilor în România. Este vorba despre un produs românesc”, a declarat acesta.

Proinvest Group îşi propune ca pe viitor, să producă şi alte tipuri de parapet cu care să intre pe zona de autostrăzi, după cum a mai precizat Ciprian Ungureanu, manager produs Sisteme Infrastructură din cadrul companiei păşcănene.

“În afară de acest parapet pe care îl producem în momentul de faţă, vom merge şi vom testa alte tipuri de parapet, în aşa fel încât, în viitor să putem intra pe zona de autostrăzi şi să găsim oportunităţi şi piaţă pentru desfacerea produselor noastre”, a mai completat Ciprian Ungureanu.

În cadrul manifestării de la sfârşitul acestei săptămâni vor mai fi expuse materiale pentru proiectare şi construcţii de drumuri şi poduri, semnalizare rutieră, feroviară, maritimă şi aeriană, sisteme de securitate rutieră, şi sisteme de parcare.

Anul acesta, Proinvest Group a participat la nouă târguri şi expoziţii în Germania, Kiev, Chişinău şi Bucureşti. În lunile noiembrie şi decembrie, mai are programate două evenimente la Elveţia şi Paris. 

Advertisements

Related posts

Pantazi are viziune când e vorba de buzunarul propriu! Investește în sisteme de irigații

Marius Parteni

Fermierii din județ vor protesta la Suceava pentru autostrada

Redacția

Patroana din Paşcani ce lucrează pentru Ferrari anunţă noi lovituri

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site