NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

O clipă de neatenție te poate aduce direct la Urgențe

În perioada acestui sfârșit de săptămână au existat mai multe cazuri de neatenție a din partea copiilor și adulților, pricină pentru care aceștia au ajuns la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani.

 

Este vorba despre un bărbat de 63 de ani din Pașcani, care, aseară, în jurul orelor 20.30, s-a prezentat la Urgențe după ce fusese mușcat de obraz de un cal. Din fericire plaga nu a fost atât de severă pentru a necesita transportul pacientului la secția de Chirurgie Plastică și Reparatorie a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași, acesta rămânând internat cu foaie de zi în secția de Chirurgie a Spitalului Municipal Pașcani.

Un alt caz înspăimântător este și cel al unui bărbat de 62 de ani, din comuna Tătăruși, care, ieri, în jurul prânzului, și-a amputat vârful indexului cu un topor. Ca și în cazul anterior, pacientul a rămas internat cu foaie de zi în secția de Chirurgie a Spitalului Municipal.

Pe lângă aceste cazuri, au mai existat două evenimente în care au fost implicați copii. Vorbim de unul de 13 ani și un altul de 15 ani, ambii solicitând intervenția medicală ca rezultat al neatenției. În ambele cazuri, aceștia au prezentat fracturi (de claviculă, respectiv de radius), fapt pentru care a fost nevoie de transportarea acestora de la spitalul Municipal Pașcani, la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași.

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Statistică alarmantă: 1.300 de solicitări la Ambulanţă în numai două zile jumătate din 2017

Redacția

Vin trei tipuri de vaccin zilele acestea la Iași: hexavalent, anti-TBC şi antigripal

Redacția

Copil de un an, intoxicat cu prenadez, în stare gravă la spital

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site