NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Noul administrator public despre biroul gol și telefonul spart lăsat de Zanet. ”Așa arată un birou în care s-a muncit pe rupte, în ultimii 8 ani. Am găsit și celebrul telefon”

Claudiu Bodoașcă, noul administrator al Municipiului Pașcani, și-a început de astăzi munca în Primărie.  Acesta a preluat vechiul birou al fostului administrator public Gică Zanet, iar la prima oră a făcut o postare pe Facebook în care a arătat că nu a preluat niciun document de la fostul ajutor al primarului Dumitru Pantazi.

Câteva rafturi goale și un birou pe care se afla un telefon crăpat este punctul din care Claudiu Bodoașcă își începe cariera în administrație publică, după 30 de ani de muncă în cadrul companiilor CFR.

„Astăzi,  după mai bine de 30 ani, începe o nouă etapă profesională în viața mea. Sunt conștient de faptul că această nouă etapă va fi una plină de responsabilități și provocări, iar acest lucru mă responsabilizeaza la maxim. Vreau să asigur pe toata lumea că, la fel cum am făcut și din postura de consilier local, și din această calitate de administrator public voi face tot ceea  ce stă  în  puterea și priceperea mea, astfel încât calitatea vieții pascanenilor să  crească cu adevărat.  PS. Așa arată un birou în care „s-a muncit pe rupte” în ultimii 8 ani. Am găsit și „celebrul” telefon”, a postat noul administrator public pe Facebook.

Bodoașcă va împărți biroul cu Alexandru Dandu, consilierul personal al primarului Marius Pintilie, care și-a început și el activitatea tot de astăzi.

  
Advertisements

Related posts

Consilierii păşcăneni discută despre utilaje de deszăpezire şi extinderea reţelei de gaz

Redacția

Turcan: Împreună cu Casa Naţională de Pensii voi anunţa mâine calendarul plăţii pensiilor pe anul 2021

Redacția

Pantazi a pierdut contactul cu Guvernul USL! Pașcaniul poate obține finanțare pentru un parc fotovoltaic. Edilul din Tătăruși așteaptă bani europeni pentru modernizarea iluminatului public

Marius Parteni
Încarcă...